• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

19.01.2023

11:15

JOVANA JEREMIĆ U PROBLEMIMA! Kupila stan, a sada nema pare da ga opremi i traži nameštaj na kompenzaciju!

printscreen

Estrada

JOVANA JEREMIĆ U PROBLEMIMA! Kupila stan, a sada nema pare da ga opremi i traži nameštaj na kompenzaciju!

Podeli vest

Jovana Jeremić posle stana u Mirjevu koji joj je kupio njen poslodavac Željko Mitrović, sama je na kredit pazarila nekretninu na Dorćolu. Međutim, voditeljka je sada u problemu jer nema novca za opremanje i javno je tražila da joj se jave svi oni koji žele da joj daju nešto na kompenzaciju.

Jovana se bacila na sređivanje svog novog životnog prostora u kojem će živeti sa ćerkicom Leom.

Foto: Informer

Juri nekog da joj da nameštaj na kompenz... Jovana

Jeremićeva je nedavno, u srcu glavnog grada Srbije, na Dorćolu, kupila stan od 54 kvadratna metra, za koji je, kako su pisali mediji, iskeširala čak 200.000 evra. Izvor blizak kontroverznoj voditeljki otkriva da se ona sa naslednicom još nije uselila jer želi da stan od poda do plafona renovira i prilagodi svojim estetskim merilima, ali da za to trenutno nema novca, pa je stala sa preseljenjem.

- Jovanin stan nalazi se u staroj zgradi i ona je bila oduševljena što je građevina još iz vremena Josipa Broza Tita. Stan je kupila od jedne eminentne hemičarke, a u zgradi su pored nje živeli i mnogi značajni ljudi 20. veka - počinje izvor.

Foto: Privatna arhiva

Krenula u akciju sređivanja stana na Dorćolu... Jovana

- Sa useljenjem je stala jer trenutno nema novca da stan renovira po svojim potrebama i željama, pa je došla na ideju da sve to uradi na kompenzaciju.

Izvor objašnjava plan Jeremićeve i kaže da joj za sada ne ide loše u pronalaženju firmi koje bi joj dale potreban materijal za renoviranje kao i nameštaj po meri koji joj je preko potreban.

- Jovana je smislila da od proizvođača i izvođača radova, kao i od firmi koje uvoze ili proizvode nameštaj dobije ono što joj je potrebno, a da ih zauzvrat reklamira na svom Instagram profilu gde je prati 190.000 ljudi. U nedostatku novca Jovana želi da na ovaj način naplati svoju popularnost. Za sada su joj se javili neki proizvođači nameštaja, čak i jedan arhitekta koji je rešio da joj pomogne u uređenju enterijera, ali ona čeka još nekoliko njih kako bi se odlučila - završava izvor.

Jovana: Stan u ovoj zgradi ne može da ima baš svako

Jovana je objasnila kako i zašto se odlučila baš za kupovinu stana na Dorćolu, kao i šta joj je bilo posebno važno pri kupovini.

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, bez obzira što je star. U ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking-mesto jer je ovo centar Beograda - rekla je nedavno u jednom intervjuu Jovana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 1 godinu

ocigledno ti treba sponzori i to ne bilo koji. ti znas kome trebaju sponzori.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija