• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.02.2023

18:40

SLOBA OBJAVIO PRVU FOTKU SINA! Radanović ponosan na naslednika, pevač emotivnom porukom raznežio pratioce!

printscreen

Estrada

SLOBA OBJAVIO PRVU FOTKU SINA! Radanović ponosan na naslednika, pevač emotivnom porukom raznežio pratioce!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović je nedavno postao otac, a sada je objavio prvu fotografiju svog sina Damjana.

Slobina supruga Jelena je na svet donela malog Damjana, a porođaj je prošao bez ikakvih problema. Radanović je juče izveo ženu i bebu iz porodilišta, a danas je postavio fotografiju sina sa narukvicom. 

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Slobe Radanovića...

- Ako treba za te' ginem. Hoćeš sunce da ti skinem? Hoćeš krvi? Daću ja.. Evo cisterna - napisao je Sloba na svom Instagram storiju.

Foto: Marko Đoković

Sloba i njegova supruga Jelena sa bebom i njenim sinom iz prvog braka

Podsetimo, ime Damjan je muško ime koje je poreklom iz staro-grčkog jezika, i smatra se da potiče od grčkog imena "Damianos", a koje pak potiče od imenice "Damao", u bukvalnom značenju - pobednik, ukrotitelj, ili u glagolskoj formi - krotiti, pripitomiti, ukrotiti. Sloba je nedavno i otkrio zbog čega su detetu dali upravo ovo ime.

- Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga - otkrio je Radanović za "Pink".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija