• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.03.2023

18:57

KEBA JE IMAO NAJODVRATNIJE KOMENTARE UPUĆENE MENI! Milica Pavlović otkrila čije reči su je najviše zabolele na njenim pevačkim počecima!

printscreen

Estrada

KEBA JE IMAO NAJODVRATNIJE KOMENTARE UPUĆENE MENI! Milica Pavlović otkrila čije reči su je najviše zabolele na njenim pevačkim počecima!

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović se prilikom gostovanja u jednoj emisiji prisetila svojih početaka u "Zvezdama Granda" i otkrila da su je, od svih komentara žirija, najviše pogađali oni od strane pevača Dragana Kojića Kebe.

Milica je pre svega istakla da je jedna od njenih tajni uspeha to što je veliki radnik, kao i da je imala na koga da se ugleda jer su je od malena učili pravim vrednostima.

Foto: ATAIMAGES

Milica Pavlović, pevačica

- Moj otac je nagrađivan kao najvredniji radnik u Švajcarskoj, i dan danas mislim da može, mogao je po dve smene da spoji i da radi. Moja tetka se bavi medicinom, zdravstveni je radnik. Ona je ogroman radnik, pored toga što se školovala. Tek da ne govorimo o baki i deki, oni su tek radnici koji su ustajali u pet ujutru kako bi obavljali sve poslove u sklobu domaćinstva. Ja ceo život ispred sebe imam primer kako pošteno raditi. Kada mi je to ušlo u krv, shvatila sam da znam odakle to potiče.

Milica se potom prisetila svojih prvih muzičkih početaka, i istakla da nije sve bilo toliko lako koliko se tada činilo.

- Čiji te komentar posle toliko truda, zaboleo? Da li se sećaš možda? - upitala je voditeljka.

- Danas je to onako smešno, ali taj čovek je imao najoštrije i najodvratnije komentare upućene meni. To je Keba. Danas mi je simpatično, oprostila sam, ali nisam zaboravila. Nakon koncerta u Čairu, postoji jedna fotografija koja je postala viralna, neko je izbacio sliku nepoznatog muškarca u publici, zaokružio facu i napisao "Evo ga Keba u publici, u prvom redu u fan pitu" - ispričala je Milica kroz smeh u emisiji "Premijera- Vikend - Specijal".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija