• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

08.04.2023

15:27

MALO SAM SE POVUKLA! Karleuša otkrila zašto više nije prisutna u medijima, ovo je glavni razlog

ATA images

Estrada

MALO SAM SE POVUKLA! Karleuša otkrila zašto više nije prisutna u medijima, ovo je glavni razlog

Podeli vest

Jelena Karleuša sinoć se pojavila na koncertu svoje koleginice Jelene Rozge i otkrila da se povukla iz medija zato što radi na svom novom projektu, kao i da sprema iznenađenje za svoje fanove.

Sinoć je u beogradskoj areni održan dugo najavljivani koncert Jelene Rozge. Ulaznice su za ovaj događaj bile rasprodate odmah, a tražila se i karta više.

Pored fanova, na koncert su došle i Rozgine koleginice, Nataša Bekvalac, kao i Jelena Karleuša u pratnji svog PR-a Zorana Birtaševića. 

Foto: Live Production

Jelena Rozga koncert

Jelena Karleuša se ispred arene pojavila u skupocenom belom automobilu, a svi su posmatrali njene brendirane naočare, kao i kratki top koji je jedva prekrio grudi.

Karleuša je pred brojnim novinarima istakla kako se medijski povukla zbog pripreme svog albuma, ali da nije mogla da propusti koncert svoje koleginice. 

Foto: Foto: ATA images

Jelena Karleuša

- Malo sam se povukla pred novi album, ali nisam mogla da propustim nastup koleginice. Ja sam arenu davno overila, a ostavljam malu tajnu povodom mojih novih projekata. Očekujte mnogo iznenađenja. Ja jelenu jako cenim i volim, njene pesme i privatno pevam. Večeras je njeno veče - rekla je pevačica, a potom i odgovorila da li će ići na žurku nakon koncerta.

Foto: Foto: ATA images

Jelena Karleuša na koncertu Jelene Rozge

 

- Niko me nije pozvao na "after". Ako me budu zvali, rado ću se odazvati. Pozdrav za sve, nismo se dugo viđali, ali videćemo se - zaključila je razgovor pred reporterima portala Srbija Danas ova pop diva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija