• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.05.2023

23:28

ZA MOJE DETE SU REKLI DA ĆE ZAVRŠITI U ŠAHTU! Jelena Karleuša priznala da su pretili njenim ćerkama!

printscreen

Estrada

ZA MOJE DETE SU REKLI DA ĆE ZAVRŠITI U ŠAHTU! Jelena Karleuša priznala da su pretili njenim ćerkama!

Podeli vest

Stravične pretnje koje su nepoznata lica upućivala deci pop dive Jelene Karleuše, ona je večeras otkrila u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink gde je gostovala sa Dejanom Tomaševićem, proslavljenim košarkaškim asom i Darkom Glišićem, predsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Jelena je ovom prilikom govorila o dva stravična masakra koja su se dogodila u Beogradu i Mladenovcu početkom meseca, kao i nasilju nad decom generalno. Pevačica je, u jednom trenutku, priznala da su pretnje stizale i njoj, a na račun njenih ćerki Atine i Nike:

Foto: printscreen

Jelena Krleuša

- Moju decu su napadali, one su doživljavale vršnjačko nasilje. Za moje dete kažu da će u šahtu da završi - istakla je Jelena.

Pevačica je istakala da će da izađe i da šeta protiv nasilja, sa svima, ali bez političkih parola.

- Hajde da šetamo svaki dan, svaki petak, protiv nasilja nad decom. Bez političkih parola. Sada nije trenutak da se delimo. Rokaju nas sa svih strana. Cilj su nam uvek pogrešni ljudi. Kriviti vlast i predsednika za delo dvojice psihopata je u najmanju ruku degutantno - rekla je pevačica, koja je istakla da je u ovom slučaju potpuno apolitična.

Foto: printscreen

Pevačica priznala da su stizale pretnje i njenoj deci

- Ja sam Beograđanka, Beograd je uvek bio grad gde ljudi izlaze na ulice, ali ovde moramo da idemo zajedno. Skupljati poene na ovakvoj tragediji je kao ratno profiterstvo. Pošto su deca u pitanju, još je gore. Mi pričamo o tome ko je protiv nasilja, a svi smo - istakla je Karleuša.

Trenutak kada je Jelena stigla na Pink, kao i njenu kombinaciju specijalno odabranu za ovu emisiju, pogledajte u galeriji ispod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 10 meseci

Bravo za Jelenu. Ovo su ratni profiteri a ne opozicija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija