• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

29.05.2023

12:30

COBIJA ŠUTNULA DEVOJKA! Srpska blogerka je već našla novog dečka

prinstscreen

Estrada

COBIJA ŠUTNULA DEVOJKA! Srpska blogerka je već našla novog dečka

Podeli vest

Slobodan Veljković Cobi navodno je raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Nikolić

Popularni reper, pevač i muzički producent Cobi raskinuo je sa srpskom blogerkom Jelenom Nikolić.

Foto: prinstscreen

Cobi i devojka Jelena

- Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina... U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke - rekao je za domaće medije Cobijev prijatelj a prenosi Pink i dodao da je Jelena navodno nastavila dalje i uživa u ljubavi sa novim izabranikom:

- Ona već ima novog dečka i srećna je sa njim! Cobi i Jelena nikada se nisu javno eksponirali pa i raskid kriju od svih. Ono što je zanimljivo jeste da skoro svaka njegova pesma pesma počinje rečenicom: "Cobi, jesi ti radio traku", koju izgovara baš Jelena.

Foto: Promo

Cobi

Inače, Jelena Nikolić Cobeliks jedna od prvih srpskih blogerki. Osim toga, već godinama radi u pozorištu.

- Par puta me je zamolio da snimim bilo šta što bi on mogao da koristi kao svoj pečat na pesmama koje bude radio, ja sam se nećkala jer mi je bilo neprijatno da čujem svoj snimljeni glas. Jedan dan smo se dopisivali i ja sam mu slala audio poruke polu ismevajući njegovu ideju, a on je od mojih beskonačno ispraznih rečenica kojima sam pokušala da sakrijem svoju nesigurnost napravio jednu, koja je sad već kultna. Tako da, definitivno jeste moj glas, ali iskreno od toga ne bi bilo ništa da on nije bio uporan i da nije imao ideju kako bi to trebalo da zvuči - rekla je Jelena za Blic Ženu jednom prilikom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija