• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2019

18:26

ŠOK INTERVJU MILOŠA BIKOVIĆA! Glumac otvoreno pričao o Željku Mitroviću, ubistvu Ćuruvije, Pinku, rijalitiju!

Kultura

ŠOK INTERVJU MILOŠA BIKOVIĆA! Glumac otvoreno pričao o Željku Mitroviću, ubistvu Ćuruvije, Pinku, rijalitiju!

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih sepskih gulmaca Miloš Biković bio je gost u emisiji Hit tvit koja se emituje na TV Pink i tu je pričao o aktuelnim društveno političkim temama!

O UBISTVU ĆURUVIJE

- Bio sam dete kada se to desilo. To je za mene bio događaj iz novina koji tada nisam mogao da shvatim, mada nisam siguran da možda ni sada shvatam u potpunosti razmere tog događaja. Ali ono što mogu da kažem je da se ovde radi o jednom drugom momentu, radi se o poverenju građana prema državnim istitucijama.

Ja sam tada imao 11 godina. Tada ubistva nisu bila retka pojava u novinama. Taj talas devedesetih se malo i preneo u dve hiljadite.

Ovde se radi o bezbednosnim strukturama koje su možda najvažnije kada je u pitanju orbana zemlje. Važno je da se taj događaj raščisti do kraja kako bi to bio korak na putu vraćanja poverenja građana u te strukture. To jeste bolan put ali ka tome mora da se ide.

Teško će se povratiti poverenje u te državne institucije jer ne postoji jasan mehanizam po kojem bi ti ljudi koji rade u Državnoj bezbednosti bili procesuirani. To su vrlo moćni ljudi, ko može da procesuira te ljude, ko može to da garantuje. Ne mislim samo konkretno na ovaj slučaj.

O PRETNJAMA UPADA NA PINK I DJ ŽEKSU

- Mnogo je bolje da na Pinku puštate ovu muziku koju je puštao Željko Mitrović umesto rijaliti programa. Nije u redu da idete na neku privatnu televiziju i ne smete da vršite tu vrstu nasilja.

Televizija Pink ima nacionalnu frekvenciju i tu je odgovornost veća. Ali raduje me ako je tačno da će se ove godine još više snimati igrani program. To je ono što podržavam - rekao je Biković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Moj mladiću,tebe i tebi sličnima ne sluša niko u ovoj državi,nažalost.

Boza Zvani Pub

pre 5 godina

Sledeci projekat da bude o herojima sa Kosara koji su branili polozaj od albanskih terorista, NATO prodanih izdajnika, francuske legije steranaca... da se prikaze svetu kakvi su to heroji bili... i na kraju neki nas oficir da place za tim herojima kao sto je Mel Gibson plakao u "Bili smo vojnici"

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija