• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

24.09.2019

21:30

NASLEDNIK GLUMAČKE LEGENDE ISKRENO GOVORI O NJIHOVOM ODNOSU! Marko: Tata je imao zamerke na moju glumu u "Ubicama"!

Kultura

NASLEDNIK GLUMAČKE LEGENDE ISKRENO GOVORI O NJIHOVOM ODNOSU! Marko: Tata je imao zamerke na moju glumu u "Ubicama"!

Podeli vest

Marko Janketić kaže da njegov otac, glumačka legenda Mihailo Miša Janketić, nije bio sasvim zadovoljan kako se snašao u "Ubicama mog oca"

Mladi glumac, koji u ovom ostvarenju tumači lik inspektora Mirka Pavlovića, ističe da je Miša pomno pratio seriju i uredno iznosio sve kritike.

Foto: Tanjug

 

Bez dlake na jeziku

Marko se prisetio svog odnosa sa ocem i istakao da mu je on uvek bez dlake na jeziku govorio kada nešto pogreši u poslu.

SONJA SAVIĆ JE NA DANAŠNJI DAN UMRLA U 47. GODINI! Dva meseca pre smrti je rekla ovo!


- Tata i ja smo uvek imali iskren odnos jedan prema drugom. Imao je i pohvale, ali i zamerke na moju glumu u "Ubicama mog oca". Razgovarali smo često o poslu, ali nikad nismo jedan drugog gušili oko toga - priča mladi Janketić i dodaje:
- Drago mi je što smo bili toliko bliski i što smo pričali o svemu. Najviše ću ga pamtiti po ljubavi koju je imao za svakog. To će mi najviše i nedostajati -


Junak serije "Ubice mog oca" kaže da mu je teško pao gubitak oca, koji je posle kraće i teške bolesti preminuo 15. maja ove godine.

 

 


- Ne može život da stane kad neko umre. Porodica i ja polako učimo da živimo bez našeg oca i supruga. Jednostavno, naučiš da živiš sa tom tugom. Pokreće me moja porodica i želja da svi budemo dobro. Sve radim onako kako bi tata voleo da bude. Ljudi preživljavaju i mnogo teže tragedije, umiru mladi ljudi, a moj otac je bio star - iskren je Marko.

Ljubav za svakog

Najviše ću tatu pamtiti po ljubavi koju je imao za svakog. To će mi najviše i nedostajati
Marko Janketić

Druga strana medalje

Mladi Janketić naglašava da mu je drago što se poslednjih godina snima dosta serija i filmova, ali tvrdi da glumci i dalje nisu u sjajnom položaju.

O bratu Radomiru ni reči...

Rođeni Markov brat Radomir Janketić pre mesec dana primljen je na odeljenje toksikologije na VMA zbog, kako se pisalo, predoziranja narkoticima. Poznati glumac nije hteo da priča o bratu, niti o njihovom odnosu.


- Kada vlada hiperprodukcija, to ne znači da je došlo bolje vreme za nas glumce. Sada se snima dosta, ali i dalje fale sindikati i zakon koji reguliše naš rad. Na primer, ima puno mladih glumaca koji uopšte ne rade. Dobro je što se snima, ali postoji i druga strana medalje - objašnjava naš sagovornik.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija