• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2020

10:38

NA RADOST MNOGIH! Biković najavio NASTAVAK serije "JUŽNI VETAR"! Evo kada možete očekivati nove epizode!

Kultura

NA RADOST MNOGIH! Biković najavio NASTAVAK serije "JUŽNI VETAR"! Evo kada možete očekivati nove epizode!

Podeli vest

Sinoć je emitovana poslednja epizoda.

Jedan od glavnih junaka serije "Južni vetar" Miloš Biković sinoć je, iz izolacije na Vaskrs, držao lajv na svom Instagram profilu, povodom poslednje epizode pomenute serije. 

MILOŠ BIKOVIĆ PROGOVORIO O DECI! Dok je brinuo o malom Luki u seriji "JUŽNI VETAR" glumac se suočio sa potpuno novim ISKUSTVOM, otkrio da li mu se probudio OČINSKI INSTINKT!

S obzirom na to da je ova serija pobrala simpatije milionskog auditorijuma, ono što je sve fanove zanimalo je - kada će nove epizode, kao i kada će biti drugi deo filma "Južni vetar".

Foto: printscreen tv prva

- Svi se pitate kada će biti nove epizode. Mogu da vam kažem da, čim prođe situacija sa koronom, nastavljamo snimanje - rekao je Biković, pa dodao:

- Treći deo se snima od leta, a drugi nadam se da će biti gotov u februaru, ako ne i pre. Serije idu posle filma i isto će biti 10 epizoda. Juče sam pročitao scenario i mogu vam reći da sam oduševljen - rekao je Miloš ushićeno.

SLOBODA SE POMOLILA ZA SVE: "Hvala ti za sunce tvoje što je zasjalo na nas posle grmljavine!"

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija