• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

29.04.2020

15:30

GLUMAC KOJI U SERIJI LIKVIDIRA SVE REDOM OTKRIVA ZA INFORMER: "Ubica iz 'Tajkuna' samo se pravi glup"

Kultura

GLUMAC KOJI U SERIJI LIKVIDIRA SVE REDOM OTKRIVA ZA INFORMER: "Ubica iz 'Tajkuna' samo se pravi glup"

Podeli vest

Moj lik Zoro oruđe je u tuđim rukama. Jeste poseban, ali je vrlo inteligentan, kaže glumac Ivan Đorđević

Ivan Đorđević, koji u "Tajkunu" tumači hladnokrvnog ubicu Zoroa, tvrdi da je njegov lik zapravo veoma inteligentan. Glumac iz Zrenjanina kaže da je bio pravi izazov odglumiti monstruma koji u seriji ubija biznismene bliske glavnom junaku Vladanu Simonoviću.

Ivan ističe da famozni Zoro nije nimalo glup, kako se to možda gledaocima čini.

- Zoro je lik koji je u prošlosti bio prinuđen da zavisi od nekog drugog. Samim tim postao je oruđe ili oružje u nečijim rukama. On jeste čovek koji ne podleže socijalnim kriterijumima i konvencijama ovdašnjeg sveta. Svakako jeste poseban, ali je vrlo inteligentan.

''IZVESNI BJELA MI JE UKRAO DEVOJKU''! Bjelogrlić PREOTEO devojku saradniku, A ONDA SU SE SRELI U ''TAJKUNU''!

Koliko ti je bilo teško da uđeš u tako neobičan lik?

- Dosta je tu bilo traganja... Trebalo je da ne ličim na sebe i da izgledam potpuno drugačije od svih pređašnjih uloga. Bilo je izazovno, nikako teško. Dobiti takvu ulogu i od nje napraviti moguć karakter veliki je stepenik u glumačkom poslu.

Hoće li se Zoro do kraja serije pokajati za sva ubistva koja je počinio?

- On svakako jeste ubica, i to hladnokrvni... A da li će doći do pokajanja, moraćete da se strpite još koju nedelju, jer su do kraja serije ostale još samo tri epizode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefon za hitne slučajeve. Zašto je Balša zvao Stefanu? #TAJKUN??

A post shared by TAJKUN (@tajkun_serija) on Apr 23, 2020 at 12:04am PDT

 

Kako je izgledala saradnja sa Draganom Bjelogrlićem?

- On je najiskusniji kolega s kojim sam radio. Saradnja sa njim mi je odlična škola, neplanirana radionica, koja će mi tek značiti u poslu. Glumce u poslednje vreme poistovećuju sa njihovim ulogama.

Tvoj kolega Miloš Timotijević dobio je pretnje zbog gej-scene u seriji "Južni vetar". Zašto ljudi ne razlikuju stvarnost od fikcije?

- (Ne)kultura rijaliti programa dovodi do toga da gledaoci gube kompas. Oni više ne razlikuju šta je stvaran sadržaj od onog što je fikcija i igrani program, odnosno film ili serija. Smatram da je nedopustivo imati desetine kanala na kojima se prikazuje nepodoban sadržaj za starije i mlađe konzumente, a da pri tome to ne podleže nikakvoj cenzuri i kontroli.

Već dugo smo u karantinu zbog pandemije koronavirusa. Kako podnosiš izolaciju?

- Pridržavam se mera i istrajavam u tome, iako mi nije jasno kako se i dalje povećava broj zaraženih i stvaraju nova žarišta. Sa jedne strane sam miran i spokojan jer sam sa porodicom na selu. A sa druge mi je otvoreno pitanje kako i kada će se nastaviti život kakav je bio pre pandemije.

Otac i ja nemamo zajedničkih scena u seriji 


Zanimljivo je da u "Tajkunu" glumi i tvoj otac Dragan Đorđević. On igra advokata Vladana Simonovića. Da li imate zajedničke scene u seriji? - Još se nismo sreli pred kamerama. Nas dvojica već godinama zajedno igramo u zrenjaninskom pozorištu i redovno imamo razmenu ideja i stavova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija