• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

19:08

SESTRE MIĆALOVIĆ U SUZAMA! Njegova smrt ostavila je VELIKU BOL - na DANAŠNJI DAN... "Dobri moj KAPETANE..." (FOTO)

Kultura

SESTRE MIĆALOVIĆ U SUZAMA! Njegova smrt ostavila je VELIKU BOL - na DANAŠNJI DAN... "Dobri moj KAPETANE..." (FOTO)

Podeli vest

Poslale veoma emotivnu poruku...

Otac glumica Slobode i Dragane, Dragan Mićalović, preminuo je pre tri godine, a sestre su ostale neutešne nakon njegovog odlaska.

One tugu često podele sa svojim pratiocima na Instagramu, kada se prisete svog dragog oca ili mu upute neku poruku. Danas bi proslavio 70. rođendan, a evo šta su mu ćerke poručile.  

Foto: instagram/hipokampelefentokamela

- Dobri moj kapetane... Dobro smo. Dobro je Maka. Čuvamo je. Govorim joj svakog dana po sto puta da je volim, sve mislim uspeću da joj nadomestim malo tebe. Ona se smeje. Stalno, a znam da joj duša vrišti tvoje ime na sav glas. Čuva se i ona, evo već treći mesec u karantinu. Danas je izašla. Rođendan ti je, mora baklava da se spremi. Pričamo stalno o tebi i smejemo se... I plačemo. I teško je, ne znam da li je teže kada ide sve nizbrdo ili kada ide uzbrdo. Znaš da se trudim da sve uradim kako treba. Zabrljam vrlo često, ali znaš me. A znaš i da te volim kao što nikog nisam i nikog neću. Srećna sam kapetane, ima ko da me čuva. Vidiš ti to. Voli te tvoje najmalečko mezimče najviše na svetu - napisala je Dragana ispod fotografije koju je takođe i njena sestra Sloboda objavila na svom Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️?❤️

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on May 5, 2020 at 11:35pm PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija