• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

22.05.2020

22:45

Danas je održan pomen Bati Živojinoviću! Prošlo je ČETIRI GODINE otkako nas je NAPUSTIO VELIKI GLUMAC - SIN MILJKO NIJE MOGAO DA DOĐE!

Kultura

Danas je održan pomen Bati Živojinoviću! Prošlo je ČETIRI GODINE otkako nas je NAPUSTIO VELIKI GLUMAC - SIN MILJKO NIJE MOGAO DA DOĐE!

Podeli vest

Nije mogao da prisustvuje.

Velimir Bata Živojinovi preminuo je 22. maja, 2016. godine, u Beogradu u 83. godini, u bolnici "Sveti Sava", posle duge i teške bolesti. Danas se navršava četiri godine otkako nas je napustio ovaj legendarni glumac.

ODLIČNO SAM PODNELA IZOLACIJU! Mira Banjac otkrila šta je radila dva meseca u stanu u Novom Sadu!

Danas je održan pomen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu gde su se okupili njegovi najbliži, porodica, prijatelji i poštovaoci njegovog lika i dela.

Foto: Tanjug/ Ognjen Stevanović

Među prvima je pristigao Batin kolega, glumac i producent Radoš Bajić, a nakon njega svojim prisustvom pokojnom glumcu odali su čast i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i političari Aleksandar Antić, Branko Ružić, Žarko Obradović i drugi.

Pomenu su prisustvovali i članovi porodice, Batina unuka Dina Živojinović, kao i rođeni brat pokojne Lule Živojinović, glumčeve supruge, ali Živojinovićev sin Miljko nije mogao da dođe na očev grob.  

VELIČAMO NINU BADRIĆ, A PRIČAMO LOŠE O NAŠOJ ALEKSANDRI RADOVIĆ! Glumica IZGORELA zbog nepravde - ''Tvoji te neće, drugi te traže''

 

Foto: Tanjug/ Ognjen Stevanović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija