• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2020

20:13

I NJEGOVI NAJBLIŽI SE TESTIRALI! Biković okačio sliku iz svoje kuće - saopštio rezultate, pa dodao: "Ovo je LEKCIJA ZA SVE, PRERANO SMO SE OPUSTILI..." (FOTO)

Kultura

I NJEGOVI NAJBLIŽI SE TESTIRALI! Biković okačio sliku iz svoje kuće - saopštio rezultate, pa dodao: "Ovo je LEKCIJA ZA SVE, PRERANO SMO SE OPUSTILI..." (FOTO)

Podeli vest

Ipak mu je čast da je bio na meču!

Jedan od naših najpoznatijih glumaca Miloš Biković bio je na Noletovom turiniru, nakon čega se testirao na koronavirus, jer je slavni teniser nedavno saopštio da je pozitivan na isti.

ZAVRŠIO U BOLNICI, ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Severina ZABRINUTA - evo šta je uradila! Stanje se NAGLO POGORŠALO (FOTO)

Biković je putem Tviter naloga saopštio da su rezultati negativni, a sada se oglasio i na Instagram profilu.

 

 

STIGLI REZULTATI! Miloš Biković saopštio da li je POZITIVAN NA KORONAVIRUS - Bio je u kontaktu sa zaraženim Novakom! (FOTO)

- Imao sam čast da budem gost na turniru. Novak je to uradio za svoju zemlju, za svoj grad, za sve ljubitelje tenisa. Čistog srca. U skladu sa zakonom i preporukama struke. Prerano smo se opustili. Uradio sam test. I moji najbliži. Svi smo negativni na virus. Ovo je lekcija za sve. Daj Bože svima zdravlja - napisao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imao sam čast da budem gost na turniru @djokernole... je to uradio za svoju zemlju, za svoj grad, za sve ljubitelje tenisa. Čistog srca. U skladu sa zakonom i preporukama struke. Prerano smo se opustili. Uradio sam test. I moji najbliži. Svi smo negativni na virus. Ovo je lekcija za sve. Daj Bože svima zdravlja. 10 дней назад я имел честь быть гостем на турнире, организованном Новаком Джоковичем @djokernole. Мне хотелось поддержать своего друга. Он это сделал для своей страны, для всех любителей тенниса. Спустя несколько дней выяснилось, что у него положительный тест на коронавирус, хотя чувствует он себя хорошо. Все, кто общался с ним в последнее время должны были сделать анализ, у меня он отрицательный. Нам всем хочется, чтобы жизнь вошла в нормальное русло и все было как раньше. Жизнь должна продолжаться. Но забывать об ответственности и безопасности нельзя, так как вирус еще не ушел. Сохраняйте свой добрый дух и берегите здоровье!

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jun 24, 2020 at 10:56am PDT

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija