• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2020

11:20

KAO PRESLIKANI! IVAN BOSILJČIĆ je jedan od najboljih FRAJERA  među glumcima, a tek da mu vidite ROĐENOG BRATA!

Kultura

KAO PRESLIKANI! IVAN BOSILJČIĆ je jedan od najboljih FRAJERA među glumcima, a tek da mu vidite ROĐENOG BRATA!

Podeli vest

Liče se.

Ivan Bosiljčić važi za jednog od najboljih i najpopularnijih glumaca, koji je slavu stekao kako svojim talentom, tako i šarmom i harizmom na koji niko ne ostaje ravnodušan.

BRAK U DOBA KORONE! Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević ovim GESTOM pokazali kolika je njihova LJUBAV - HIT FOTKA!

Glumac je godinama u skladnom braku saa pevačicom Jelenom Tomašević, sa kojom ima ćerku Ninu, svoj privatan život čuvaju samo za sebe.

Foto: printscreen instagram

ŽIVA VATRA! Mimu ste upoznali u "Lisicama" bila je prava BUNTOVNICA, ima dve DIPLOME, a majka joj je ova POZNATA GLUMICA!

Bosiljčić je rođen i odrastao u Užicu, gde njegovi roditelji i brat Dragan i dalje žive. Osim sa suprugom Jelenom i ćerkicom Ninom Ivan neretko i objavi fotografiju sa svojim bratom. Kada se pogleda njihova zajednička fotografija, vidi se da veoma liče, ali i da su i dalje nerazdvojni i velika podrška jedan drugom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дошао брат !!! ??? #брат #2020 #brother

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) дана 3. Јун 2020. у 7:53 PDT

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija