• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2020

13:19

KAKVI LEPOTANI! Sinovi Nataše Ninković se ne EKSPONIRAJU U JAVNOSTI - Luka i Matija RASTU U OPASNE FRAJERE! (FOTO)

Kultura

KAKVI LEPOTANI! Sinovi Nataše Ninković se ne EKSPONIRAJU U JAVNOSTI - Luka i Matija RASTU U OPASNE FRAJERE! (FOTO)

Podeli vest

Povukli na majku lepotu!

Poznata glumica Nataša Ninković (47) udala se sa 25 godina za Nenada Šarenca, koji ne voli da se ističe u javnosti, a tvrdi da joj je brak pomogao da sazri.

EVO KAKO JE IVA POBEDILA ĐOGANIJEVE! Od Saše Popovića, POLITIČARA do JEZIVOG ZAROBLJENIŠTVA! Šok detalji!

 

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake - rekla je svojevremeno Nataša.

Foto: instagram/natasaninkovic

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - dodala je tada Ninkovićeva, koja mahom čuva privatni život za sebe.

Nataša i Nenad su u ljubavi 24 godine, a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku. On je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku.

OGLASIO SE JANJUŠ! Evo šta je rekao o Maji nakon SVAĐE U STUDIJU! "Neće biti sve okej, plan mi je..." ŠOOOK! (VIDEO)

Nataša sa svojim suprugom ima sinove, blizance Luku i Matiju koji se ne eksponiraju u javnosti. Iako glumica nema naviku da njihove slike kače na društvenu mrežu Instagram, ipak je to u par navrata učinila.

Pogledajte kako njih dvojica izgledaju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on Jul 4, 2019 at 1:56am PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija