• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ALO

19.07.2020

17:09

MIMA KARADŽIĆ JE BIO OŽENJEN! Na venčanju mu je KUMOVAO OVAJ GLUMAC, a mlada je bila... ŠOK!

Kultura

MIMA KARADŽIĆ JE BIO OŽENJEN! Na venčanju mu je KUMOVAO OVAJ GLUMAC, a mlada je bila... ŠOK!

Podeli vest

Ovo niste znali!

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "večiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne beži od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije desio.

''TO VAM JE KAO SE*S S NOGU'' Glumac Mima Karadžić IZNENADIO izjavom - Uporedio NEUPOREDIVO, a sve zbog...

Foto: Printscreen You Tube

Međutim, u javnosti su se ipak pojavile informacije o braku koji je Mima sklopio davne 1992. godine kada je upoznao izvesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na letovanju. Nakon nekoliko meseci zabavljanja, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom devojkom, i to u Beogradu.

PRAVA LEPOTICA! Bila je ćerka Mime Karadžića, a MAMI UZDAHE MUŠKARCIMA - U ovom filmu je imala GLAVNU ULOGU! (FOTO)

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave - Aranđelovdana. Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena. Mima je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Foto: Informer

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo. Prema nekim informacijama, Sunčica je u tom periodu bila apsolvent FDU, ali nije poznato šta se posle dogodilo s njenom glumačkom karijerom.

SNIMA SE SERIJA PO UZORU NA ČUVENOG IGNJETA - Oca 11 sinova koji ih uči FUDBALU - Glavna uloga je OVAJ SLAVNI GLUMAC!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zox

pre 3 godine

Kako Mima ceni dešavanja u Crnoj Gori baš bi voleli da znamo. Lepog se on leba najeo u Beogradu

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija