• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.07.2021

14:30

NEMA ŽENE KOJA JE MOGLA DA ODOLI NJEGOVIM MIŠIĆIMA! Evo gde je danas i kako izgleda jedan od glavnih glumaca serije ČUVARI PLAŽE!

Kultura

NEMA ŽENE KOJA JE MOGLA DA ODOLI NJEGOVIM MIŠIĆIMA! Evo gde je danas i kako izgleda jedan od glavnih glumaca serije ČUVARI PLAŽE!

Podeli vest

I dalje ga obožavaju!

Jedna od najgledanijih serija po kojoj ćemo pamtiti 90te, svakako je "Čuvari plaže". 

Atraktivni glumci mamili su uzdahe muškaraca i žena punih 12 godina koliko se ova serija prikazivala, a nakon toga mnogi od njih nestali su sa javne scene. 

Međutim, to nije bio slučaj sa popularnim Mičom Bjukenonom, odnosno Dejvidom Haselhofom. Osim što će ostati upamćen kao neko ko je beskrajno mamio uzdahe žena besprekornim plivačkim sposobnostima i još besprekornije izvajanim telom, Dejvida ćemo pamtiti i po jednoj od najlaskavijih titula koje jedan muškarac može dobiti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For the next few months this is how I’m going to greet people ? #staysafe

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on Mar 24, 2020 at 5:22pm PDT

 

On je, sada i zvanično, najgledanija muška osoba na malim ekranima. 

- Nikad nijedna crna malja na junačkim prsima nije imala više pogleda publike položenih na nju nego bilo koja od priloženih Dejvidovih, niti uvučen stomak bilo koje starlete može da se pohvali većim brojem pregleda od ovog koji vidimo - stoji u opisu Dejvidove slike na fejsbuk stranici "Gromade filmske".

Mišićavi miljenik žena nije se proslavio samo u tv ulogama, već je, pored televizijske karijere imao i vrlo uspešnu muzičku karijeru u Nemačkoj, Austiji i Švajcarskoj. 

Što se njegovog ljubavnog života tiče, ženio se tri puta, a poslednji put 2018. godine. 

Iako je već duboko zagazio u sedmu deceniju života, Dejvid ni danas ne prestaje da privlači pažnju ni javnosti, ni žena, te se ispod njegovih objava na Instagramu, neretko može videti red komplimenata koje svakodnevno dobija. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija