• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glossy

30.07.2020

16:25

DANAS JE U TREĆEM BRAKU! Ovo su NAJVEĆE LJUBAVI Cece Bojković - prvog muža GLUMCA ostavila je zbog DRUGOG! Nije krila, PRIZNALA MU JE!

Kultura

DANAS JE U TREĆEM BRAKU! Ovo su NAJVEĆE LJUBAVI Cece Bojković - prvog muža GLUMCA ostavila je zbog DRUGOG! Nije krila, PRIZNALA MU JE!

Podeli vest

Tri puta se udavala velika glumica

Glumica Svetlana Bojković udavala se tri puta, a njene ljubavi imale su scenario koji umnogome podseća na filmski.

Svog prvog supruga Miloša Žutića upoznala je kada je postala član pozorišta DADOV, i za njega se udala na trećoj godini studija. Godine 1972. rodila im se ćerka Katarina.

- To što smo Miša i ja bili poznati njoj nije bilo čudno, jer smo je od malih nogu stalno vodili u pozorište, pa onda iza scene i u bife. Stasavala sam s Milošem od svojih nepunih osamnaest godina pa sve do trideset pete, i to je bio izuzetno bitan period u mom formiranju. A onda je došlo do svakodnevnih, sitnih neslaganja. Verovatno sam bila neiživljena kao žena, jer mi je on bio i prvi ozbiljan dečko. Možda se i ne bih razvela da sam bila starija i zrelija. Ali eto, bilo je tako kako je bilo - rekla je Svetlana za "Glossy".

Foto: printscreen/prva

Brak sa Milošem Žutićem doživeo je definitvan kraj kada se Ceca zaljubila u drugog muškarca, reditelja Ljubomira Mucija Draškića, što je otvoreno i priznala svom tadašnjem mužu.

- Svoju vezu s Mucijem započela sam kao zrela osoba i formirana glumica. Sticajem okolnosti, naša ljubav se rodila na poslu, oboje smo bili u žiriju za nagradu „Bojan Stupica“, zbog čega smo dosta putovali zajedno. U početku smo kao poznanici pričali o svemu i svačemu, i ja nisam ni primetila šta se dešavalo. Samo sam jednog dana shvatila da sam se zaljubila. S Milošem sam bila veoma iskrena, pre svega zato što sam ga poštovala i nisam htela da budem u situaciji da ga lažem. Odlučila sam da s njim razgovaram otvoreno - ispričala je glumica za "Glossy".

Njen prvi suprug preminuo je 1993. godine, a sa drugim, Mucijem, bila je sve do njegove smrti 2004. godine. Godine 2011. udala se treći put, za diplomatu Slavka Kruljevića.

Foto: Tanjug

Sadašnjeg supruga Slavka upoznala je preko zajedničkih prijatelja.

- Slavkovi prijatelji koji su mene poznavali pozvali su me na večeru. On je pre toga bio u Njujorku četiri godine, gde je obavljao funkciju zamenika šefa Misije Srbije pri UN. Kad se vratio, naši prijatleji su upriličili večeru na kojoj smo se upoznali. Oni su onda nastavljali da prave večere da bismo se još bolje upoznali, i tako je to trajalo dva meseca, odnosno dok na kraju nismo sami otišli na ručak - ispričala je Ceca jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
A posle rucka

pre 3 godine

"... i tako je to trajalo dva meseca, odnosno dok na kraju nismo sami otišli na ručak...". A posle ručka, gde ste otišli? Iii, šta ste radili?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija