• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Revija

02.08.2020

07:45

GIDRA PREVARIO CELU EKIPU ŽIKINE DINASTIJE! Zabranili mu da PIJE tokom snimanja - Setio se da URADI OVO! Niko nije sumnjao!

Kultura

GIDRA PREVARIO CELU EKIPU ŽIKINE DINASTIJE! Zabranili mu da PIJE tokom snimanja - Setio se da URADI OVO! Niko nije sumnjao!

Podeli vest

Nasamario ih sve!

Kada se u jednoj rečenici pomenu Gidra i lubenice, gledaocima prvo padnu na pamet one koje mu ispadnu iz ruke kada her Žika Pavlović upozna Liliku (Lidija Vukićević) u 7. nastavku "Žikine dinastije". No, jednom drugom lubenicom legendarni Dragomir Bojanić Gidra uspeo je da nadmudri čitavu ekipu sa snimanja, zabrinutu zbog njegove ljubavi prema čašici.

OVO JE GIDRIN UNUK! Viđali su se na Kališu, SMEJALI DOK IH STOMAK NE ZABOLI, a ovaj detalj o HAPŠENJU LEGENDARNOG GLUMCA NIKO NIJE ZNAO!

Foto: Printscreen You Tube

Jovan Marković, scenarista i producent, koga najbolje znamo upravo po neprevaziđenom filmskom serijalu "Žikina dinastija", ispričao je jednu anegdotu sa snimanja sa čuvenim Gidrom.

ŽIKINA DINASTIJA JE BREND! Kultna komedija se vraća u BIOSKOPE posle tri decenije, evo šta očekuje glavne aktere!

- Zbog njega su najstrože zabranili da se ekipi donosi bilo kakvo piće. On se dosetio da uzme lubenicu, iseče srce, pa u nju nalije litar-dve votke, vrati srce i stavi u reku Bosnu da se hladi. Niko nije smeo da dira njegovu lubenicu - rekao je Marković u intervjuu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija