• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2020

10:19

ANDRIJA MILOŠEVIĆ OBJAVIO ŠOK FOTKU POSLE OPERACIJE! Samo u PEŠKIRIĆU, a na usnama... HIT - Ovo nije POSLEDICA... (FOTO)

Kultura

ANDRIJA MILOŠEVIĆ OBJAVIO ŠOK FOTKU POSLE OPERACIJE! Samo u PEŠKIRIĆU, a na usnama... HIT - Ovo nije POSLEDICA... (FOTO)

Podeli vest

Još jednom nasmejao sve

Glumac Andrija Milošević još jednom je nasmejao svoje fanove i pratioce na Instagramu.

Okačio je fotku na kojoj je pozirao samo u peškiru, a na usnama je nosio crveni ruž, pa je uz to dodao i zanimljiv opis.

Foto: Printscreen Instagram/Andrija Milošević

- To nisam ja, niti je ovo posledica operacije, ovo je moj teča iz Bangladeša - napisao je Andrija, pa je istakao da sve može da potvrdi njegova devojka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zika

pre 3 godine

Sta ovaj milogorac nas zamlacuje.Pa i on je Milov kao si Savicevic.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija