• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

05.08.2020

09:30

KORONOM SAM ZARAZIO CELU PORODICU! Glumac Nebojša Dugalić se IZBORIO SA OPAKIM VIRUSOM, a ostali članovi se još UVEK LEČE!

Kultura

KORONOM SAM ZARAZIO CELU PORODICU! Glumac Nebojša Dugalić se IZBORIO SA OPAKIM VIRUSOM, a ostali članovi se još UVEK LEČE!

Podeli vest

Kada je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro - priča Dugalić

Nebojša Dugalić otkriva da je preležao koronavirus, ali i zarazio celu svoju porodicu! Poznati glumac je tokom bolesti bio u kućnoj izolaciji sa lakšim simptomima.

SLIKA I PRILIKA RODITELJA! Olga Odanović i Pele su više od TRI DECENIJE U BRAKU, a evo kako izgleda njihova ćerka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pred sletanje u Geteborg...

Објава коју дели Nebojsa Dugalic (@nebojsadugalic_official) дана 5. Окт 2019. у 4:25 PDT

 

MILOŠ BIKOVIĆ SE SKINUO! Glumac u društvu DVA VELIKA FRAJERA, priredio PRAVI UŽITAK za nežniji pol! (FOTO)

- Preležao sam koronu. Znao sam da virus može da bude smrtonosan ukoliko neko ima još neke prateće ozbiljne bolesti. Moja bolest se tretirala kao srednje teška i lečio sam se u kućnoj izolaciji. Najveći problem su mi bili bolovi u zglobovima, mišićima, malaksalost, temperatura i gubitak čula mirisa i ukusa - kaže glumac i dodaje da je bolest preneo i na svoju suprugu i petoro dece:

- Virus je takav da lako možemo mnoge ljude da zarazimo zbog svoje nemarnosti i nepažnje. Posle mene su svi u porodici počeli lančano da dobijaju koronu. Oni se još uvek leče, ali ide nabolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj žički zalazak sunca kroz krošnju moga hrasta...

Објава коју дели Nebojsa Dugalic (@nebojsadugalic_official) дана 1. Окт 2019. у 3:45 PDT


Dugalić apeluje na sve ljude da nose maske i vode računa da se ne zaraze.

 

- Poručio bih svima da se paze jer ovo stvarno može biti veoma opasno. Niko od nas ne zna kakve slabosti nosi u telu. Virus ima vrlo širok spektar loših dejstava i ne znamo šta sve može da pokrene u našem organizmu. Važno je da nosimo maske i da sve što je do nas uradimo da se ne bismo zarazili. Kada je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro - objašnjava glumac.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija