• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. L. - A. S.

06.08.2020

08:00

SESTRE UBIJENE PEVAČICE OGORČENE NA ZVEZDU GRANDA: "Milica zbog para gazi preko mrtve Jelene!"

Kultura

SESTRE UBIJENE PEVAČICE OGORČENE NA ZVEZDU GRANDA: "Milica zbog para gazi preko mrtve Jelene!"

Podeli vest

Teodora i Maja Krsmanović napale su Milicu Pavlović zato što je pristala da u seriji "Pevačica" glumi njihovu pokojnu sestru Jelenu Marjanović

Sestre Jelene Marjanović besne su na Milicu Pavlović (28) zato što je pristala da glumi ubijenu folkerku u seriji "Pevačica"! Teodora i Maja Krsmanović napale su zvezdu "Granda" čim se na Fejsbuku pohvalila da je dobila ulogu i poručile joj da "zbog para gazi preko mrtvih"!

6 meseci

je trajao kasting za ulogu Jelene Marjanović

"Sada kada je informacija o seriji 'Pevačica' postala javna, osećam veliku euforiju i uzbuđenje. Postajem svesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu", napisala je Milica, a ovu njenu objavu odmah je prokomentarisala dizajnerka Maja Krsmanović:

"Osećaš euforiju?! Pa vidi, mlada damo, ja imam dovoljno izgrađenu svest o tome da nikada ne bih pristala da glumim, ne daj Bože, neku tvoju ubijenu rođaku! Razmisli malo ozbiljnije o svemu ovome. Veruj mi, nije teško shvatiti šta u ovoj situaciji debelo 'ne štima'. Nekada zaista ostanem bez teksta koliko su neki ljudi nehumani, tugica!"

Nisu pitali Krsmanoviće

Ubrzo se oglasila i Teodora Krsmanović i još oštrije potkačila Pavlovićku:
"Očigledno se za pare gazi i preko mrtvih! Verovatno i Jana oseća istu euforiju zbog snimanja ove morbidne serije o svojoj mami", napisala je ona, a potom se obratila celoj ekipi serije: "Ma ne oseća samo Milica euforiju, već ceo taj tim ludaka!"

Njena sestra Maja je potom otkrila da ih niko iz ekipe serije nije kontaktirao i pitao da li je porodica Krsmanović saglasna da snime seriju o Jeleni.

"Ne verujem da se ova serija snima iz puke dosade. Niko nas nije zvao da nas pita šta o tome mislimo. Imaju pravo na snimanje serije koja je navodno 'samo donekle inspirisana Jecinim ubistvom', u šta iskreno čisto sumnjam", napisala je kreatorka.

Zid ćutanja

Milica, s druge strane, nije htela da ulazi u raspravu, pa je ignorisala sve komentare sestara pokojne Jelene. Pavlovićka ni juče nije želela da odgovori na naše pitanje da li su je osude Jelenine porodice pokolebale. Ona je ranije izjavila da je scenario dinamičan i da će baciti neko novo svetlo na misteriozno ubistvo Jelene Marjanović, o kome pune četiri godine bruji cela Srbija:

- Imponuje mi što mi je vanserijski reditelj poput Gage Antonijevića ukazao poverenje i dodelio mi tako ozbiljnu i zahtevnu ulogu. Daću sve od sebe da to opravdam. Scenario je veoma uzbudljiv, pun preokreta. Pročitala sam ga u dahu. Serija će biti nešto potpuno novo na našim prostorima, sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike jer ništa nije onako kako izgleda. Nestrpljiva sam da počne snimanje.

Kostić i Ćetković se bore za
ulogu Zorana Marjanovića

Glumci Vuk Kostić i Vojin Ćetković su u užem izboru za ulogu Zorana Marjanovića u seriji "Pavačica". Kako je Informer već pisao, oni nemaju samo glumačke probe, već i probe kostima i šminke kako bi se utvrdilo ko bi od njih dvojice bolje dočarao Zoranov lik. Snimanje će početi 12. avgusta i trajaće do 12. novembra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 3 godine

To joj nisu sestre nego rođake. Ona je bila jedinica. Zar zaista očekujete da kada se snima nešto o nekoj stvarnoj osobi bude konsultovana cela bliža i dalja familija? Inače, gde su bile te rođake da joj pomognu kada je trebalo?

zora

pre 3 godine

Ako ne snima Milica bice to neka druga. Marilin, Ledi DI,Vitni sve su to pokojnice pa se o njima snimaju filmovi.

Mila

pre 3 godine

Nisam mogla da verujem da je nekome palo na pamet da snima ovo.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija