• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

16:44

ČUVENA PRIJA JELENA ima ćerku koju SVI ZNATE, dok se njen sin KRIJE iza KAMERA! Uspešan je u inostranstvu, a IZGLEDA OVAKO!

Kultura

ČUVENA PRIJA JELENA ima ćerku koju SVI ZNATE, dok se njen sin KRIJE iza KAMERA! Uspešan je u inostranstvu, a IZGLEDA OVAKO!

Podeli vest

Uspešan je!

Naslednik Jelene i Steva Žigona ima 62 godine, a već nekoliko decenija bavi se slikarstvom.

ISKONSKA LEPOTA! Bila je LJUBAVNICA Mime Karadžić a evo kako danas izgleda HRVATSKA GLUMICA! (FOTO)

Ivana Žigon je krenula stopama roditelja, pa se otisnula u glumačke vode, a malo je poznato da ima rođenog brata Nikolu.

Foto: Tanjug

Diplomirao je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, a izlagao je radove širom sveta. Interesuju ga crteži, videi i instalacije, te se ovim vidovima umetnosti bavi se od svoje 30. godine.

KONAČNO OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA serije ''Ljubav, navika, panika'' - Gledaocima nije bilo jasno ŠTO SE OVO DOGODILO!

Foto: Printscreen You Tube

Njegove izložbe u Nemačkoj i Portugaliji su bile zapažene, a živi i stvara u Beogradu, dok nije sklon isticanju u javnosti.

ON JE NAJVEĆA LJUBAV ANICE DOBRE! Brak im je pod VELOM TAJNI - vole se više od 20 godina, DORĆOLSKI ŠMEKER! A o jednoj stvari NIKADA nije govorila (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija