• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2020

21:09

OVO JE SIN LJILJANE STJEPANOVIĆ! Glumica je ZAHVALNA BOGU što su ga VRATILI IZ VOJSKE! Hteo je da BRANI NAŠU ZEMLJU!

Kultura

OVO JE SIN LJILJANE STJEPANOVIĆ! Glumica je ZAHVALNA BOGU što su ga VRATILI IZ VOJSKE! Hteo je da BRANI NAŠU ZEMLJU!

Podeli vest

Ima još jednog sina, Igora!

Iako se u dvadeset i prvoj godini udala za gimnazijsku ljubav Bojana Repića, s kojim je tokom šestogodišnjeg braka dobila sinove Igora i Vlastimira, njena sreća nije dugo potrajala. Sudbina je udesila da prođe kroz bolan razvod i sama vaspitava naslednike, što ju je na kraju samo ojačalo.

SVAKO BI GA POŽELEO ZA SINA! Glumac LUKA RACO oduševio roditelje - Svi prepričavaju IZNENAĐENJE koje im je NAPRAVIO!

Foto: Informer

Vlastimir Repić je sin glumice Ljiljane Stjepanović i veoma je aktivan na društvenim mrežama. Glumica je ranije govorila o svom sinu i njegovom odlasku u Sjedinjene Američke Države.

ZNAMO GA KAO BOLETA iz ''Crnog gruje''! Boris Milivojević šeta LEPOTICU - Jana je umetnica i izgleda BOŽANSTVENO! (FOTO)

– U oktobru 1998. godini moj mlađi sin Vlastimir je bio na studijama u SAD i pošto je shvatio da su oni odlučili da nas bombarduju, odlučio je da se vrati u Beograd. Džabe sam ga preklinjala da ostane tamo. Jok, on je došao kod mene i saopštio mi da ide u vojni odsek da se prijavi kao dobrovoljac. Srećom, pa je tamo bio neki pribrani čovek pa mu je rekao da bez vojne obuke može samo da dovede u pitanje svoj i život ljudi u njegovoj jedinici. Hvala bogu, vratili su ga kući- rekla je ranije za „Blic“ Ljiljana Stjepanović.

On izgleda ovako:

Foto: printscreen facebook

Foto: printscreen facebook




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija