• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

26.08.2020

13:38

OVAKO JE NASTALA SCENA "KUPAČICE MOJA"! Seka Sablić progovorila o S*KSU SA BOROM TODOROVIĆEM! Posle toga je završila u BOLNICI, a pričalo se da se više NIKAD NISU VIDELI

Kultura

OVAKO JE NASTALA SCENA "KUPAČICE MOJA"! Seka Sablić progovorila o S*KSU SA BOROM TODOROVIĆEM! Posle toga je završila u BOLNICI, a pričalo se da se više NIKAD NISU VIDELI

Podeli vest

Iskrena ispovest glumice

Intimne scene su najteži deo glumačkog posla. Nije lako na velikom ekranu uverljivo dočarati ono što se čuva u četiri zida, a upravo jedna takva scena iz filma "Maratonci trče počasni krug" postala je legendarna.

Kadrovi u kojima Kristina (Seka Sablić) i Đenka (Bora Todorović) vode ljubav pored jezera na neki način su obeležili domaću kinematografiju.

Seka Sablić ekskluzivno za Hit otkriva kako je izgledalo snimanje ove čuvene scene.

- Nije mi bilo neprijatno da sa Borom snimim tu scenu s*ksa, naprotiv, uradili smo je sa lakoćom! U to vreme mnoge moje kolege uveliko su snimale erotske scene u kojima su bili goli i vodili ljubav. Radili su to potpuno uverljivo, tako da ni nama dvoma uopšte nije bilo neprijatno da i sami odglumimo tako nešto - kaže glumica.

Pre scene vođenja ljubavi, Seka pliva u jezeru dok je Bora sa obale snima i govori joj: "Kupačice moja." Legendarna glumica otkriva da je prehlađena snimala te kadrove.

- Bila sam mnogo bolesna u trenutku kada smo radili tu scenu pored jezera i u vodi. Posle snimanja sam završila u bolnici - priseća se Sablićeva.

Seka se osvrnula i na priče da Bora i ona zbog te iste scene 30 godina nisu razgovarali! Dugo se u glumačkom svetu prepričavao trač kako se navodno Todorović u "Maratoncima" malo zaigrao i uživeo u akciju sa svojom koleginicom. Međutim, naša sagovornica to negira:

- Najteže mi je palo kada me je Borin sin Žika pitao da li je istina da sam zbog toga bila ljuta na njegovog oca. Odgovorila sam mu da se na Boru nikada nisam naljutila. Naprotiv, nas dvoje smo baš bili bliski. Jedno vreme smo se zajedno sa Gagom Nikolićem zajedno provodili na brodu na Savi. Normalno je da se tokom života ljudi u nekom trenutku malo razdvoje i da svako ode na svoju stranu, zbog porodice, posla ili čega već. To se desilo i sa mnom i Borom, ali nikada nismo bili u svađi.

Foto: HIT dodatak/informer


Kristina u "Maratoncima" nije zavela samo Đenku, već i Mirka Topalovića, kog glumi Bogdan Diklić.

Poznati glumac objašnjava kako je dobio ulogu u kultnom filmu.

- Direktor fotografije Božidar Nikolić ispričao je reditelju Slobodanu Šijanu kako sam jednom prilikom žustro i energično komentarisao fudbalsku utakmicu. Njih dvojica su sedeli u bašti Kluba književnika i, eto, pomenuli mene u razgovoru. Tako je na osnovu tog opisa Šijan uvideo da sam veoma temperamentan i odlučio je da mi da ulogu Mirka. Sutradan me je pozvao i brzo smo se dogovorili - priča Diklić.

Pored Seke, Bore i Bogdana, u "Maratoncima" su legendarne uloge ostvarili i Danilo Bata Stojković, Paja Vuisić, Mija Aleksić i Zoran Radmilović.

Izbačena scena gole Melite Bihali

Iz filma "Maratonci trče počasni krug" izbačena je scena u kojoj sluškinja Olja (Melita Bihali) gola leži u krevetu sa Aksentijem Topalovićem (Mija Aleksić). Po scenariju je Melitina junakinja trebalo da ima seks sa Topalovićima, ali su zbog njenog ljubomornog muža iz filma sklonjeni ti kadrovi.

BONUS VIDEO:

"HELSINKI" OBRADOVAO FANOVE SERIJE LA CASA DE PAPEL: Vratili smo se!!!

SKORO 50 ODSTO ŽENA PARTNER JE PREVARIO TOKOM PANDEMIJE KORONAVIRUSA! sStres tokom pandemije uništava odnose!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija