• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

11:17

PRAVE SE LUDI, KRIJU BIVŠE ŽENE KO ZMIJA NOGE! Ovi glumci nikada nisu progovorili o svojim propalim brakovima

Kultura

PRAVE SE LUDI, KRIJU BIVŠE ŽENE KO ZMIJA NOGE! Ovi glumci nikada nisu progovorili o svojim propalim brakovima

Podeli vest

Želeli da se ne zna.

Naši glumci retko govore o svom privatnom životu, a u javnosti se uglavnom pojavljuju s nekim posebnim povodom. Često izbegavaju priču o porodici, a neki glumci kriju svoje prve brakove kao zmije noge. 

ZALJUBILI SE NA PRVI POGLED! Naši glumci se VENČALI TOKOM PANDEMIJE KORONAVIRUSA - ovo niko nije znao, sve obavili u NAJUŽEM KRUGU!

Mima Karadžić

Foto: Printscreen You Tube

Mima je oduvek važio za velikog zavodnika i večitog neženju, ali on zapravo nije neženja. Domaćoj javnosti nije poznato da se Karadžić oženio davne 1992. godine sa izvesnom Sunčicom. Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci su se venčali u Beogradu. Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, pa su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga više ništa nije pisalo. Glumac o braku nikada nije govorio.

Vojin Ćetković

Foto: Printscreen You Tube

Vojin već godinama uživa u skladnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, sa kojom ima dve ćerkice bliznakinje. Pre Slobode Vojin je bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, ali o svojoj prvoj supruzi nikada nije javno govorio.

SUPRUGA Svetozara Cvetkovića je 20 GODINA MLAĐA OD NJEGA, izbegla je zbog RATA da bi se UDALA ZA NJEGA, a onda se desilo OVO!

Milan Lane Gutović

Foto: Printscreen You Tube

Lane iza sebe ima dva braka, ali o prvoj supruzi nikada nije govorio javno, te se ni danas ne zna identitet žene sa kojom ima ćerku Milicu.

PUKLO KUMSTVO DOK SI REKAO KEKS! Ovo su najveće svađe iza kamera naših FILMOVA! Neki su ODBIJALI uloge zbog kolega!

Voja Brajović

Foto: Printscreen You Tube/24sata

Voja je od 2002. godine u braku sa suprugom Milicom Mihajlović koja je 23 godine mlađa od njega i sa kojom ima sina Relju. Glumac je i pre Milice bio oženjen Ljiljanom, koju je znao takoreći od rođenja. Iz braka sa Ljiljanom Voja ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu, koji se bavi manekenstvom.

BONUS VIDEO:

ŠOK! UDARILA GA STRUJA! Neverovatan snimak radnika na terenu!

UMESTO DA IH OPERU, OD KOLA NAPRAVE CIRKUS! Klovnovi otvorili perionicu automobila


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gogy

pre 3 godine

Lanetova prva zena zove se Svetlana, rodom iz sarajeva. Primadona sarajevskog baleta. Predivna zena , gde nadje njega , pa vjerujem da ga ko covjeka, a ko ga imalo zna, ne voli ama bas niko.....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija