• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

15.09.2020

08:47

POLOMIO MI JE VILICU , BIO SAM U BOLNICI MESEC DANA! Pretučeni taksista OGORČEN na Strugara, šest godina se VUKU PO SUDOVIMA!

Kultura

POLOMIO MI JE VILICU , BIO SAM U BOLNICI MESEC DANA! Pretučeni taksista OGORČEN na Strugara, šest godina se VUKU PO SUDOVIMA!

Podeli vest

Šok!

Kao bomba je odjeknula vest da je radnik na salašu "Stremen" I. G. prebio glumca Petra Strugara, nakon čega je dobio kaznu kućnog zatvora od šest meseci. Vest o tome pročitajte ovde.

Sve ovo je naišlo na osudu Jovana Stanojevića, taksiste kojeg je navodno pre šest godina prebio glumac.

Foto: privatna arhiva

Zvezda "Montevidea" je te 2014. godine nakon kraće verbalne rasprave navodno više puta udario pesnicama taksistu, a suđenje, kako Jovan tvrdi, traje i dan-danas. Naime, Strugar je priznao krivicu i potpisao sporazum sa tužilaštvom, nakon čega je u humanitarne svrhe uplatio 70.000 dinara u sedam rata, budući da taksista nije hteo da prihvati taj iznos kao odštetu. Stanojević je pokrenuo privatnu tužbu, a sledeće ročište je zakazano za 5. oktobar.

UDALA SE ĆERKA MIŠE JANKETIĆA! Glumica ZABLISTALA U BELOJ VENČANICI, a kad joj vidite MUŽA - Auuu kakav DASA! (FOTO)

"IZGUBIO SAM 30 KILA, počeo sam NAGLO DA MRŠAVIM..." Tihomir Arsić boluje od OPAKE BOLESTI - Ne znam KOLIKO MI JE OSTALO, ali preostalo vreme ću pomagati ljudima!

- Videćemo šta će tada da se dogodi, ali nema smisla da je dečko koji je njega prebio odmah dobio kaznu, a kada je taj glumac sebi dao za pravo da meni nanese povrede, ne snosi posledice. Nisam neki siromah da mi treba njegov novac, već želim da isteram pravdu. On jeste platio oportunitet, ali se mi i dalje sudimo. On uglavnom izbegava da dođe na ročišta i traži veštačenje za vilicu koju mi je ozbiljno povredio - tvrdi Stanojević i opisuje kakve danas posledice trpi zbog prebijanja.

- Bio sam u bolnici mesec dana. Imam sklerozu zuba. Polomio mi je vilicu, zbog čega otežano pričam i mucam. To znači da sve zube treba da vadim. Napravio mi je ozbiljan problem s vilicom, sve to je posledica njegovih udaraca. Samo tražim svoj deo i nadam se da će sud to da odredi i proceni koliko je dužan da plati. Eto, mene zanima kako to može tako, dečko koji je njega prebio je dobio šest meseci, a on u mom slučaju nije dobio ni pola dana zatvora. Pa gde to ima? - pita se on.

Foto: Printscreen You Tube/eduTV

Jovan kaže da to što se nedavno dogodilo Strugaru nije slučajno.

- On je incidentna osoba, ali pošto je javna ličnost, onda ima neku zaštitu. Ovo što mu se dogodilo samo mu se vratilo. Nikakav utisak nije ostavio na mene za sve ove godine. Da je bar došao u bolnicu da me poseti. Ljudski je izviniti se. Evo, šest godina se patim. Niko ga nije priveo u policiju, a evo dečka koji je njega udario odmah su procesuirali. Dva puta se pojavio na sudu i sav je ponosan, pun sebe i uvek tako na nekom nivou. Nadam se da će se i moj slučaj završiti kako treba - zaključuje on.

Strugar je u policiji tvrdio da je taksista njega prvi napao jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Petar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO VOĆE! Svaka peta žena ima se*s s bivšim! A to može da ima i ozbiljne POSLEDICE!

MA KAKAV PREMIJER I PRIMERA! Seoske lige su zakon - UŽIVAJTE U PRAVIM ČARIMA FUDBALA!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija