• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

15.09.2020

20:17

LJUBI 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA! Naša glumica uživa u ljubavi sa ADVOKATOM - imaju dvoje dece, a ćerki su dali IME koje još niste čuli u SRBIJI!

Kultura

LJUBI 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA! Naša glumica uživa u ljubavi sa ADVOKATOM - imaju dvoje dece, a ćerki su dali IME koje još niste čuli u SRBIJI!

Podeli vest

Iznenadićete se kada čujete!

Harizmatična glumica Vanja Milačić već trinaest godina u skladnoj je zajednici sa advokatom Božom Prelevićem, koji je od nje stariji 18 godina. 

Godinu dana nakon razvoda od reditelja Jagoša Markovića, otpočela je vezu sa Božom Prelevićem, sa kojim je kasnije dobila ćerku i sina, ali nikada se nisu venčali.

Pre nekoliko godina dala je jedan intervju u kojem je istakla da nema ambicija da stane pred oltar.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je ona.

 

 

Ne voli mnogo u javnosti da priča o emotivnom životu, ali kada su proslavljali deset godina njihove emotivne veze, glumica je uz zajedničku fotografiju napisala sledeće: "Nek nemamo ništa do jedno zrno soli, ali sve nek bude njime osoljeno. I kad nam sve odnesu vatre i kiše, to jedno zrno nek nam bude sve. Hvala ti za veličanstvenu zajedničku deceniju".

No, pre dvanaest godina na svet je stigla ćerka, kojoj su dali veoma neobično ime - Kiša.

Godinu dana kasnije je stigao sin Lazar. Pre nekoliko dana Kiša je proslavila dvanaesti rođendan, a ponosna mama je imala zanimljivu poruku za svoju mezimicu: "Volim te Kiša i hvala ti na svemu".

Foto: printscreen instagram

Postoje dve teorije o postanku reči kiša. Prva je da je reč kiša nastala od korena "kys", što je isti koren kao i kod reči kiselina. Druga je teorija da je reč kiša turcizam nastala od turskog glagola "şakır şakır akmak". Reč "kış" na turskom jeziku znači zima. Reč dažd (stariji oblik reči kiša) je nastala od praslavenske reči "dъždь", dok ta praslavenska reč vuče korene iz indoeuropske reči "dus-dyews/dyu", što znači tmurno/loše nebo. Po reči dažd je nastao naziv za vodozemca daždevnjaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Које фолирање. Нису се венчали али ће још како да тражи половину имања као "заједничку тековину" а онда, на основу живота у "ванбрачној заједници", још и наследство, породичну пензију, здравствено осигурање и све остало. Хоће све привилегије брака али "без папира", како би свом декадентном, назови интелектуалном друштву могла да продаје причу како је напредна, слободоумна и како за њу брак не представља ништа.

Niki

pre 3 godine

Ćerka im se zove Ksenija, verovatno joj tepaju "Kiša".

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija