• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2020

09:22

Glumica Nela Mihajlović ima DVE ĆERKE - Ona nikada ne bi napustila SRBIJU, a svoju decu SAVETUJE OVO!

Kultura

Glumica Nela Mihajlović ima DVE ĆERKE - Ona nikada ne bi napustila SRBIJU, a svoju decu SAVETUJE OVO!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku!

Glumica Nela Mihailović koja iza sebe ima 27 godina dugu karijeru, već 22 je u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem s kojim ima ćerke Martu (14) i Petru (12). 

NIJE ZA ONE SA SLABIJIM STOMAKOM! Kupila PATLIDŽAN, počela da seče - IZAŠLO JE OVO, neko drugi bi VRIŠTAO iz sveg glasa!

Iako je ona ceo život provela radeći u Srbiji, glumica je istakla da bi ćerkama preporučila da odu odavde.

Foto: Printscreen You Tube

- Ja nikada nisam želela da idem odavde, ne želim to ni danas jer, valjda, u ovim godinama ne bi imalo smisla. Nekada sam bila optimista, ali posustajem kada vidim u kakvom društvu moja deca odrastaju. Više nisam sigurna da će dočekati boljitak kojem se svi nadaju. Ako budu želele da odu iz Srbije, sigurno ih neću sprečavati, iako mi neće pasti lako - otkrila je ona u intervjuu za magazin "Story".

OVO SU ĆERKE ARNOLDA ŠVARCENEGERA! Ne zna se koja je LEPŠA, a evo da li se liče! (FOTO)

 

BONUS VIDEO

DRAGAN IZ ČAČKA JE POKRENUO SOPSTVENI BIZNIS I TAKO OSTVARIO DEČAČKI SAN! Čačani svog sugrađanina dočekali aplauzom!

OVAKO TEČE DORĆOLSKA "REKONSTRUKCIJA"! TKV crta ženske likove na fasadama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija