• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

18:38

NIJEDNU SLIKU SA BIVŠOM NIJE OBRISAO! 12 stvari koje niste znali o MILOŠU BIKOVIĆU - Imao je KECA IZ VLADANJA, ovde ga možete SRESTI kad je u Beogradu! Spajali su ga sa POZNATOM PEVAČICOM, ali vezu nikada nije PRIZNAO!

Kultura

NIJEDNU SLIKU SA BIVŠOM NIJE OBRISAO! 12 stvari koje niste znali o MILOŠU BIKOVIĆU - Imao je KECA IZ VLADANJA, ovde ga možete SRESTI kad je u Beogradu! Spajali su ga sa POZNATOM PEVAČICOM, ali vezu nikada nije PRIZNAO!

Podeli vest

Trenutno najpoželjniji glumac na našim prostorima

Glumac Miloš Biković važi za našeg najboljeg i najplaćenijeg glumca. Osim što je uspeo u svojoj rodnoj zemlji, Miloš je jednako popularan u Rusiji i celoj Evropi.

Poslednjih godina u filmovima i serijama igra samo glavne uloge, jedan je od prvih milionera u Srbiji po Instagram pratiocima, miljenik je žena i nema koja majka ga ne bi poželela za zeta.

Ipak, Biković je skroman momak i odrastao je na Karaburmi, u siromaštvu. Nedostatak novca nije mu smetao da ima srećno detinjstvo.

Završio je osnovnu školu "1.300 kaplara" na Zvezdari i bio je odličan đak, a potom je upisao XIV Beogradsku gimnaziju. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Dragana Petrovića.

Iako je njegov život gotovo serviran na tacni, s obzirom da je javna ličnost, mi vam donosimo 12 činjenica koje malo ko zna o njemu.

1. U školi je imao jedinicu iz vladanja. Često je bežao i neprimereno se ponašao na časovima. Omiljeni predmeti bili su mu srpski i likovno.

2. Trenirao je košarku, tekvondo, plivanje i aikido.

3. Roditelji su mu se razveli dok je Miloš imao samo šest meseci, a otac mu je živeo na relaciji Srbija - Nemačka. Preminuo je u trenutku kada je glumac upisao fakultet. 

4. Prvu ulogu Miloš je dobio zahvaljujući Oliveri Viktorović, koja ga je primetila na takmičenju iz recitovanja.

- Išao sam na opštinsko takmičenje iz recitovanja i nisam postigao uspeh, ali me je članica žirija Olivera Viktorović zapamtila. Kada su počeli rad na seriji "Stižu dolari", na prvom snimajućem danu rekli su: "Fali nam klinac, još uvek nismo našli sina Draganu Jovanoviću i Branki Pujić". Olivera je u tom trenutku odgovorila: "Znam ja jednog. Bio je nedavno na takmičenju iz recitovanja, on bi mogao da igra Nebojšu" - pričao je Biković, a producenti serije stupili su u kontakt s njim preko osnovne škole u koju je išao.

Foto: Printscreen You Tube

5. Bog ima veliku ulogu u njegovom životu. Vera u Svevišenjeg dovela ga je do jedne od najvažnijih uloga, koja je bila odskočna daska u njegovoj karijeri u Rusiji.

- Brat mi je 2012. godine predložio da napišem pismo Mihalkovu u kojem bih mu rekao da želim da sarađujem s njim. Nisam ga poslušao i nisam poslao. Rekao sam bratu: "Ako je Božja volja da sarađujemo, ne treba da mu pišem pismo, već će se to samo desiti." Tako je i bilo. Par meseci posle mog razgovora sa bratom, usledio je poziv za kasting za film "Sunčanice".

6. Neostvarena želja: Biković bi voleo da je kadar delio sa Milenom Dravić i Brankom Plešom.

7. Za njegovu prvu javnu vezu sa Brankicom Sebastijanović svi znaju, a pre nje Miloš je voleo glumicu Anju Alač, ćerkom glumice Vesne Čipčić. Zabavljali su se tokom studija i zajedno su spremali diplomsku predstavu. Nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima.

Foto: rts printscreen

8. Spajali su ga sa mnogim lepoticama, a nikada se nije otkrilo šta je bilo između njega i mlade pevačice Nevene Božović. Osim što je glumio u njenom spotu, gde su bili prilično bliski, nismo saznali da li je bilo nešto više od prijateljstva.

9. Prema bivšim devojkama Miloš je uvek bio korektan. Često je na Instagram kačio zajedničke trenutke i nikada ne briše fotografije sa bivšim partnerkama! Tako da, retrospektivu Bikovićevih veza možete videti na njegovom profilu i dalje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Feb 14, 2019 at 5:53am PST

 

10. Miloš je Instagram otvorio 2013. godine, a na prvoj slici ima 9.119 lajkova. 

11. Jedno od omiljenih mesta u Beogradu mu je Đura bar, tu ga često možete sresti.

Foto: youtube printscreen/Nevena official

12. Voli tehno, haus i rejv muziku, pa sa drugarima iz "Montevidea" Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem Balerinom ponekad izađe na žurku. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija