• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

03.10.2020

10:28

NAŠ GLUMAC OŽENIO STUDENTKINJU! Objavili ZAJEDNIČKU fotku, pa pokazao 32. GODINE MLAĐU suprugu! (FOTO)

Kultura

NAŠ GLUMAC OŽENIO STUDENTKINJU! Objavili ZAJEDNIČKU fotku, pa pokazao 32. GODINE MLAĐU suprugu! (FOTO)

Podeli vest

Osim poslovnog, domaću publiku je najviše zainteresovao Nebojšin privatni život.

Glumca Nebojšu Kundačinu imali smo prilike da gledamo u mnogim serijama i filmovima, ali domaća publika ga je prošl godine primetila kao generala Bojovića u ostvarenju "Kralj Petar I".

Foto: Printscreen You Tube

No, osim poslovnog, domaću publiku je najviše zainteresovao Nebojšin privatni život.

Naime, glumca je oženio 32 godine mlađu koleginicu Mariju. Zbog jednog seminarskog rada na prvoj godini studija glume njen, ali i Nebojšin život se potpuno promenio. Zahvaljujući seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@marija_kundacina) on Sep 12, 2020 at 4:40am PDT

 

Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je Marija za "Gloriju", a Nebojša se nadovezuje kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome:

Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvišne odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bucika

pre 3 godine

"NAŠ GLUMAC OŽENIO STUDENTKINJU! Objavili ZAJEDNIČKU fotku, pa pokazao 32. GODINE MLAĐU suprugu!"..."Zbog jednog seminarskog rada na prvoj godini"... ah da ti seminarksi rdovi, secam se... nije bilo lose eto i ja se ozenih, doduse sa vrsnjakinjom i vec smo 45 god. u srecnom braku. Ostalima zelim takodje srecu uz podsecanje na STARU narodnu izreku: svaka ptica svome jatu leti... i ova izreka je ´iljadu puta potvrdjena, ostalo je (nazalost) zavaavanje....

Misliša

pre 3 godine

Bolje jesti mladu i toplu jagnjetinu u društvu nego staru i hladnu bravetinu sam u mraku... Rekao mi jednom matorac kojeg je 28 godina mlađa žena varala..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija