• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DDL

03.10.2020

18:38

NJEGA JEDNA GENERACIJA SRBA OBOŽAVA! Glumac sa FOTKE je ušao u SEDMU DECENIJU, njegova ULOGA je mnogima OMILJENA!

Kultura

NJEGA JEDNA GENERACIJA SRBA OBOŽAVA! Glumac sa FOTKE je ušao u SEDMU DECENIJU, njegova ULOGA je mnogima OMILJENA!

Podeli vest

Baš se promenio!

On jedan od najpopularnijih glumaca među domaćom publikom, po jednoj ulozi ga svi pamtimo, a uz njegovu glumu su odrasle mnoge generacije.

OVO JE POTPUNO PREOKRENULO ŽIVOT ŽIKE TODOROVIĆA: Pljuvali su nas i govorili da nemamo pojma, zakleo sam se da neću biti takav...

Da li bi vam pomogli u otkrivanju njegovog identiteta ako bismo vam rekli da je njegov fiktivni brat “valjao” rizling iz Jugoslavije?

Na slici se nalazi britanski glumac Nikolas Lindherst, poznat poznat po ulozi Rodnija Trotera u seriji “Mućke”. Rođen je 1961. godine, a glumac je od detinjstva. Igrao je značajne uloge u serijama “Laku noć, dušice”, “Leptiri”, “Ići pravo”.

Kada je imao desetak godina, pojavljivao se na reklamama i dečijim filmovima. Nacionalno priznanje je stekao kao sedamnaestogodišnjak u seriji “Leptiri”. Svetsku slavu je stekao igrajući Rodnija u “Mućkama”, mnogi ga znaju samo po to ulozi, i njemu to ne smeta.

SVI ZNATE ZLATANU, a ćerka glumice je MLADA NADA NAŠEG GLUMIŠTA - Ovako izgleda i bila je deo OVE SERIJE!

Foto: Printscreen You Tube

Često je pričao da je ponosan na “Mućke” i da je oduševljen što se serija još uvek gleda širom sveta. Nikada nije bio neko koga zanima svet šoubiznisa i držao se samo glume. Kada je napunio pedeset godina prestao je da glumi u pozorištu, a sada se bavi pčelarstvom.

 


sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija