• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs, Informer.rs

14.10.2020

20:00

VOJIN ĆETKOVIĆ SE PRE 9 MESECI SRUŠIO I ZAVRŠIO U BOLNICI, a sada je nakon svega otkrio OVO: Molili su me da ne pričam!

Kultura

VOJIN ĆETKOVIĆ SE PRE 9 MESECI SRUŠIO I ZAVRŠIO U BOLNICI, a sada je nakon svega otkrio OVO: Molili su me da ne pričam!

Podeli vest

Glumac radi punom parom.

Glumac Vojin Ćetković pojavio na specijalnom izdanju Filmskih susreta u Nišu, gde je pozdravio publiku filma crnogorske rediteljke Marije Perović “Grudi”.

Nakon što se poklonio publici kao jedan od glavnih glumaca, Vojin je izdvojio vreme da porazgovara sa novinarima, gde se dotakao situacije koja nas je sve zatekla pandemijom korona virusa, kao i novih projekata na kojima radi.

Foto: Printscreen You Tube

- Mi kao nosioci kulture ove zemlje dužni smo da damo neki odgovor na novonastalu situaciju, a ovo je jedan od tih odgovora, tako da sam bez razmišljanja prihvatio poziv i došao - kaže glumac. 

Vojin se ovom prilikom osvrnuo i na svoje nove poslovne poduhvate.

- Ja nisam stao tokom ovog perioda. Imamo posla preko glave. Sada je situacija da je potražnja za TV serijama tolika, da čak nemamo ni kapaciteta da sve to postignemo. Ja sam i ranije puno radio, ali sada je to baš onako intezivno... – naveo je Vojin, pa objasnio na čemu sad radi.

- Trenutno završavam seriju „Kalkanski krugovi“ eto, to je sve što smem da kažem, molili su me da ne pričam detalje – kroz osmeh je iskreno odgovorio Vojin.

Iako su svi goreli od želje da saznaju detalje sadržaja serije, veliki glumac ostao je pri svome da ne otkriva ništa.

Foto: Printscreen You Tube/Kurir tv

Da podsetimo, Vojin je toliko predan poslu da se pre par meseci srušio na premijeri filma u Beogradu i hitno je prevezen u bolnicu. Kako je javljao Kurir, to se desilo na premijeri filma "Grudi" u Kombank areni, a sa lica mesta se govori da je pao tokom poklanjanja nakon filma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija