• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

27.10.2020

09:00

Evo koji glumci će BITI TESTIRANI jer su bili u kontaktu sa IVANOM BEKJAREVIM! Korona obustavila snimanje filma "BILO JEDNOM U SRBIJI"

Kultura

Evo koji glumci će BITI TESTIRANI jer su bili u kontaktu sa IVANOM BEKJAREVIM! Korona obustavila snimanje filma "BILO JEDNOM U SRBIJI"

Podeli vest

Ivan Bekjarev pozitivan je na koronavirus, zbog čega je obustavljeno snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji"!

Poznati glumac je prethodnih nedelja u okolini Leskovca radio na istorijskoj drami reditelja Petra Ristovskog kada je saznao da ima kovid-19.

Bekjarev za Informer kaže da je na bolničkom lečenju i da se za sada dobro oseća.

- Trenutno sam na infuziji iako nemam više nikakve simptome. Pre nekoliko dana sam saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo snimanje filma. Nadam se da će sve proći dobro, da će me uskoro pustiti kući i da ćemo moći da nastavimo rad na filmu - kaže Ivan.

Foto: instagram/sloboda_micalovic_boba

U pomenutom filmu glavne uloge tumače Sloboda Mićalović (Više o tome čitajte ovde), Viktor Savić i Miki Manojlović, za koje glumac kaže da će najverovatnije biti testirani.

- Nadam se samo da su svi dobro i verujem da će se testirati oni sa kojima sam bio u kontaktu - priča Bekjarev.

Viktor: Već 10 dana
nisam u Leskovcu

Foto: Novak Đurović

Viktor Savić, koji u filmu "Bilo jednom u Srbiji" igra preduzetnika Stojana Jovanovića Coneta, kaže za Informer da je već skoro dve nedelje odvojen od ekipe.
- Pre desetak dana sam morao da se vratim u Beograd zbog predstave koju igram i još nekih obaveza, pa nisam sretao Ivana. Bilo je planirano, kada sve to završim, da se vratim u Leskovac i nastavim snimanje. To će se najverovatnije odložiti do daljeg dok kolega Bekjarev ne ozdravi i ne steknu se svi ulovi da se snimanje opet nastavi - kaže Savić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija