• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2020

18:33

Sećate li se "JUDINE ŽENE"? Ova glumica sada ima 56 godina, imala je SAVRŠENO LICE, a pogledajte šta joj se sada DESILO (FOTO)

Kultura

Sećate li se "JUDINE ŽENE"? Ova glumica sada ima 56 godina, imala je SAVRŠENO LICE, a pogledajte šta joj se sada DESILO (FOTO)

Podeli vest

Da li biste je prepoznali?

Venecuelanska telenovela “Judina žena“, koja se emitovala tokom 2002. godine ispunjena je misterijom i ubistvima koji do samog kraja gledaoce drže u neizvesnosti.

Jednu od glavnih uloga tumačila je Altagrasija del Toro, odnosno Astrid Carolina Herera, kako se ona zapravo i zove. Ona je bila Judina žena, a uz sebe je imala i pet pomoćnika.

Foto: Printscreen You Tube/Dulce Locura

Danas Astrid Carolina Herera ima pedeset šest godina, a u nastavku možete pogledati kako ona izgleda. Njeno lice je zategnuto, gotovo bez bora, te je očigledno da je glumica radila na svom izgledu. 

Foto: printscreen facebook/Astrid Karolina Herera

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija