• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

02.11.2020

12:32

ĆUTAO SAM PET GODINA ZBOG DECE, ZAVRŠIO U CENTRALNOM ZATVORU! Oglasio se BIVŠI SUPRUG Mine Lazarević, progovorio o HAPŠENJU i odnosu sa glumicom!

Kultura

ĆUTAO SAM PET GODINA ZBOG DECE, ZAVRŠIO U CENTRALNOM ZATVORU! Oglasio se BIVŠI SUPRUG Mine Lazarević, progovorio o HAPŠENJU i odnosu sa glumicom!

Podeli vest

Solisti nije jasno zašto ga glumica razvlači po medijima

Glumica Mina Lazarević je nedavno gostovala na jednoj televiziji gde je ponovo pričala o svom razvodu i bračnim problemima, a sada se oglasio njen bivši suprug solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić.

Podsetimo, Goran je pre pet godina u medijima označen kao nasilnik zbog toga što je navodno pretukao svoju bivšu suprugu nakon čega je pucao iz vatrenog oružja kroz prozor stana na Zvezdari.

Foto: Printscreen You Tube

- Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu - objašnjava Goran.

Stanić kaže da je danas u korektnim odnosima s bivšim suprugom.

- Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario - tvrdi Goran.

Lazarevićeva i Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bila u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

- Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama... Ona je odlična glumica - priča nam solista baleta nacionalnog teatra.

Foto: tv printscreen

Goran kaže da nije krivac za krah njihovog braka, ali da o toj temi neće sada da govori.

- Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju - zaključuje Stanić.

Podsetimo, u avgustu 2015. mediji su danima izveštavali o nasilju koje je preživela glumica. Drama između njih dvoje počela je u petak, a nastavila se sutradan, kada je Mina s decom otišla kod kume na Novi Beograd. Navodno, Stanić je iz automatske puške pucao kroz prozor kada je shvatio da supruga neće da se vrati u njihov dom, a policija je došla po prijavi stanara i uhapsila ga.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
od A do S

pre 3 godine

Gospodin Goran Stanic mi se cini pristojan covek i upravu je da privatan zivot sa problemima ne treba cereciti u javnosti.Neka gospodja u janosti u centru desavanja stice ugled svojom izvrsnom glumom,a ne tracarenje.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija