• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.rs

03.11.2020

10:46

(FOTO) SIN KERI BREDŠO NAPUNIO 18 GODINA! Evo kako izgleda

Kultura

(FOTO) SIN KERI BREDŠO NAPUNIO 18 GODINA! Evo kako izgleda

Podeli vest

Sara Džesika Parker, koja se proslavila ulogom Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", sa suprugom Metjuom Broderikom ima troje dece, a najstariji sin Džejms napunio je 18 godina

Ponosna mama mu je na društvenim mrežama na dirljiv način čestitala ulazak u svet odraslih - zajedničkim fotografijama i emotivnim rečima.

 - Divim se godinama koje su proletele, a istovremeno i tebi kao mladom muškarcu u kojeg si stasao. Kako koračaš u budućnost, ja ostajem tvoj privilegovani posmatrač koji se raduje godinama koje dolaze. Želim srećan rođendan mom sinu, koji može prvi puta da glasa. Volim te. Mama, - poručila je u emotivnoj objavi na društvenim mrežama slavna glumica.

Sara i Metju sina su dobili 2002. godina, a imaju i jedanaestogodišnje bliznakinje Marion Loret i Tabiti Hodž, koje je rodila surogat majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad to be back

A post shared by James Wilkie Broderick (@jwbr0derick) on Nov 13, 2018 at 4:52pm PST

Za Saru Džesiku Parker bio je veliki životni udarac kada je nakon dugogodišnjih neuspešnih pokušaja shvatila da ne može da ostane u drugom stanju. Ona i suprug su odlučili da im blizance rodi surogat majka jer su jako želeli da prošire porodicu. Ono što još više zabolelo je reakcija javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That Irish sunburn

A post shared by James Wilkie Broderick (@jwbr0derick) on Mar 29, 2019 at 2:13pm PDT

 - Da sam mogla da ostanem trudna po drugi put, verovatno bih rodila još dece. Mediji su u tim trenucima stvarno bili užasni. Tabloidi su jurili ženu koja je rodila moju decu, pisali svašta o njoj, a onda je ona doživela nervni slom -  rekla je ona jednom prilikom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija