• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

05.11.2020

10:40

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ ZAVRŠIO U KREVETU SA MLADOM PEVAČICOM! Scene sa snimanja "Pevačice" koje će se PREPRIČAVATI

Kultura

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ ZAVRŠIO U KREVETU SA MLADOM PEVAČICOM! Scene sa snimanja "Pevačice" koje će se PREPRIČAVATI

Podeli vest

Serija koja je izazvala intrige a nije ni počela sa emitovanjem

Bliži se kraju snimanje nove serije "Pevačica" koja je već tokom samih najava zaintrigirala javnost i medije u Srbiji, a koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu.

Glavnu junakinju tumači mlada glumica Jelena Grujičić, dok njenu "suparnicu" glumi popularna pevačica Milica Pavlović. Pored njih dve, svet estrade, medija i magije dočaraće i glumci Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić, Ognjen Amidžić i mnogi drugi.

Foto: printscreen TvIN

Kako prenosi "Kurir" detalje sa snimanja, konačno je pao i poljubac između dvoje glavnih protagonista Milice i Miloša. Sama ljubavna scena ostaje kao iznenađenje za TV gledaoce.

U seriji "Pevačica", mlada muzička zvezda u usponu, Ivana, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija sve o čemu je ikad sanjala - život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Serija "Pevačica" inspirisana je samo životom Jelene Marjanović.

- To je bolna tema koja već godinama potresa naš narod. Jelena je bila divna devojka, dobra pevačica i sve što joj se desilo je jedna ogromna tragedija. Kako za nju, tako i za njenu porodicu i prijatelje. Svaki put se potresem kada pomislim na njenu sudbinu. Mnogi su me osudili a da nisu sačekali da počne emitovanje. Svakako, nije mi ni najmanje prijatno zbog negativnih komentara jer je reč o veoma ozbiljnoj situaciji, o nečijem životu i tragediji. I sad sam se uznemirila dok razmišljam o tome - izjavila je Milica ranije. 

Foto: printscreen instagram

Snimanje 12 epizoda igrane serije koja elementima misterije i natprirodnog predstavlja iskorak u novi žanr trajaće još nekoliko dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija