• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

16.11.2020

17:07

STALNO GLUMIM NEKU RASPALU JADOVANKU, niko mi ne nudi da budem GOSPOĐA! Ćerka Cece Bojković se požalila na ULOGE, pa progovorila o MAJCI!

Kultura

STALNO GLUMIM NEKU RASPALU JADOVANKU, niko mi ne nudi da budem GOSPOĐA! Ćerka Cece Bojković se požalila na ULOGE, pa progovorila o MAJCI!

Podeli vest

Glumica Katarina Kaja Žutić nedavno je imala zapaženu ulogu u jednoj seriji, a sada je istakla da je kroz tu ulogu samu sebe podsetila na svoju majku Svetlanu Cecu Bojković.

Na snimanju mi je bilo mnogo zabavno i cela ekipa je sjajna, to je uloga koju najviše volim. Postali smo kao porodica. Mnogo sam se ložila na to oblačenje, na kostime, pa sam znala da na snimanje donesem i pola ormara pa da biramo i smišljamo kombinacije. Kažu mnogi da ih podsećam na mamu u seriji i to je valjda normalno, od gena ne možeš da pobegneš, ali mislim da je to najviše baš zbog garderobe koji nosim. Taj stajling liči na mamu – rekla je Kaja. 

Ona se osvrnula i na svoje ranije uloge i požalila na jedno!

- Krenulo me, što se kaže. Nažalost, u našem društvu i u okruženju ti come back-ovi ne znače mnogo, odnosno, uopšte nisu garancija da ćete i dalje nastaviti da radite i da će vas zvati za uloge. U pozorištu sam imala prilike da se okušam u različitim ulogama i da se poigram sa različitim spektrom uloga ali su mi na filmu i u serijama nekako uvek davali iste uloge. Pitala sam se stalno – kako se niko ne zezne da mi da ulogu neke gospođe, nego stalno glumim neke raspale jadovanke s margine. I eto – prizvala sam tako ulogu Milice Miletić u filmu - rekla je Kaja. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mikica

pre 3 godine

Pa to je u skladu sa vasim ponasanjem, jos se secamo tvojih "ispada" iz grada...Sta bi ti htela ... "sad sam porasla sad me kapirajte ozbiljno" ... nisi dorasla ni majci, a bogami o ocu da ne govorim... to je bio gospodin i jedan od 5 nasih najboljih glumaca ikad... ti zivis na njihovom zaslugama... nisi losa u pozoristu ali film i serije su ti katastrofa...

LiliSRBiCH

pre 3 godine

Dokle god u Srpskim Serijama Srpskim Godpodjama u njihovim Vilama u Beogradu sluzavke sluze Limunadu u Porcelan Ibriku za Kafu.... Koju bi vi Gospodju da odglumite ? HaHaHa

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija