• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

23.11.2020

08:00

NISAM SE OSTVARILA KAO MAJKA! Glavna junakinja "Državnog službenika" gazi ČETVRTU DECENIJU, a jedna STVAR joj je na snimanju NAJTEŽE PALA

Kultura

NISAM SE OSTVARILA KAO MAJKA! Glavna junakinja "Državnog službenika" gazi ČETVRTU DECENIJU, a jedna STVAR joj je na snimanju NAJTEŽE PALA

Podeli vest

Mislila sam da je Milan dobar i nežan muškarac. Iznenadio me kad me je grubo uhvatio za ruku, izgledao je kao pravi nasilnik, kaže Vaja Dujović

Vaja Dujović kaže da se tokom snimanja "Državnog službenika" plašila Milana Marića! Glumica, koja u krimi-seriji Gage Antonijevića igra Lazarevu suprugu Anu Stanojević, priča za Informer da ju je scena svađe između njih dvoje veoma potresla.

12 epizoda

ima serija 'Državni službenik'

- Bila je baš napeta scena u kojoj se nas dvoje raspravljamo dok večeramo za stolom. Milan me je u jednom trenutku grubo uhvatio za ruku i nije mi dozvolio da pogledam njegov telefon. Iako je to bilo po scenariju, uplašio me! Ta scena mi je bila nelagodna jer je Marić izgledao kao pravi nasilnik - priča Vaja za Informer i dodaje da je njen kolega u stvarnosti sušta suprotnost:

- Milan je privatno mnogo dobar i nežan muškarac, pa nam je oboma bilo čudno kada smo odgledali tu scenu, kao da to nismo bili nas dvoje!

Ana i Lazar u seriji imaju sina Mićka, kojeg glumi Marko Božić, a lepa glumica za njega ima samo reči hvale.

- U prvoj sezoni je bio malo stegnut, a u drugoj se opustio. Milan i ja smo se družili i igrali s njim tokom pauza da bi lakše podneo sva ta čekanja i višečasovna snimanja - priča Vaja i dodaje da joj je najteža scena bila upravo sa malim Markom:

- U devetoj epizodi Mićka otima tajni agent izraelske obaveštajne službe. Morala sam da dočaram zabrinutost i bol majke kojoj je život deteta ugrožen. Teško mi je bilo da to pokažem, nisam mogla da zamislim kakav je osećaj kada ti je dete u opasnosti jer se još nisam ostvarila kao majka.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Vaja je ovom serijom stekla ogromnu popularnost i dobila priliku da zaigra sa najvećim glumcima, među kojima je i Žarko Laušević, koji je igrao njenog oca Iliju Pomorca.

- Imala sam tremu kada je trebalo da delim kadar s njim jer sam se plašila da ne uradim nešto kako ne treba. Ali kada smo počeli snimanje, nervoza je nestala i sve se dobro završilo. U pauzama smo dosta razgovarali o raznim temama i mogu vam reći da je Žarko sasvim običan i normalan čovek - kaže glumica.

Poslednja, 12. epizoda serije "Državni službenik", u produkciji "Telekoma Srbija", emitovaće se ove subote na TV Pink.

Vaja: Snimamo treću sezonu!

Ekipa serije "Državni službenik" već sprema treću sezonu, čije će snimanje početi na proleće sledeće godine.

- Scenario i dalje pišu, pa ni sama ne znam u kom pravcu će se kretati Anin lik i šta je sve čeka na poslu, ali i u privatnom životu sa Lazarom. Ubeđena sam da će biti veoma uzbudljivo i da gledaoce nećemo razočarati, kao što nismo ni do sada - kaže Vaja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 3 godine

Pa udaj se! Šta čekaš? Zbog takvih kao ti natalitet nam opada,a kad te udare pare u glavu biće još kasnije!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija