• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

17.02.2021

18:28

NAŠ POZNATI GLUMAC PROGOVORIO O RAZVODU! Evo u kakvom je sada odnosu sa BIVŠOM SUPRUGOM!

Kultura

NAŠ POZNATI GLUMAC PROGOVORIO O RAZVODU! Evo u kakvom je sada odnosu sa BIVŠOM SUPRUGOM!

Podeli vest

Glumac Aleksandar Srećković Kubura prvi put je javno progovorio o razvodu od fitnes instruktorke Marije Savić Srećković, sa kojom je u braku bio više od dve decenije, a razišli su se prošle godine.

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - počeo je svoju ispovest glumac, koji sa bivšom suprugom ima dva sina, pa dodao:

- Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije.

Foto: instagram/kubura.kubura

Na pitanje kako su njihovi naslednici podneli razvod roditelja, Aleksandar je odgovorio:

- Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome.

Kako je dodao, stariji sin im dosta pomaže u odgajanju mlađeg brata.

- Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata - rekao je Kubura.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija