• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

22.02.2021

08:25

GLUMI OZLOGLAŠENOG USTAŠU POD NADIMKOM FRA SOTONA! Evo šta Vuk Kostić kaže o svojoj ulozi: Pozlilo mi je na snimanju zbog JEZIVIH SCENA SA DECOM!

Kultura

GLUMI OZLOGLAŠENOG USTAŠU POD NADIMKOM FRA SOTONA! Evo šta Vuk Kostić kaže o svojoj ulozi: Pozlilo mi je na snimanju zbog JEZIVIH SCENA SA DECOM!

Podeli vest

Vuk Kostić je otkrio da mu je pozlilo na snimanju "Dare iz Jasenovca", gde igra ozloglašenog ustašu Miroslava Filipovića.

- Filipović je zbog krvoločnih zločina u logorima Jasenovac i Stara Gradiška imao nadimak Fra Sotona. Ubijanje dece se može opisati samo ludilom i najdubljom psihičkom patologijom! Te scene sa decom su toliko strašne da mi je na snimanju pozlilo - kaže Kostić i dodaje da je priželjkivao tu ulogu:

- Prijatelji su me pitali da li moram baš ja da igram ovakvu ulogu. Rekao sam im: "Da, moram. Baš ja moram!" Bolje ja da ga odigram nego neko ko ne zna ništa o tome. Ovakvi filmovi moraju da se snimaju kao podsetnik na stradanja u tim logorima.

Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Vuk Kostić, glumac

Pogledajte kako Kostić izgleda u filmu:





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arpad

pre 3 godine

Sto nije Karanovicka glumila .. mogla bi da bira stranu ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija