• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria

14.03.2021

09:22

HOSPITALIZOVANA NAKON PREDSTAVE! Šok priznanje Seke Sablić: Doživela sam AMNEZIJU na sceni, nisam znala gde se NALAZIM!

Kultura

HOSPITALIZOVANA NAKON PREDSTAVE! Šok priznanje Seke Sablić: Doživela sam AMNEZIJU na sceni, nisam znala gde se NALAZIM!

Podeli vest

Seka Sablić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, otkrila detalje nemilog događaja koji se odvio na sceni jednom prilikom.

- Nisam razmišljala o povlačenju, ali polako se smanjuje želja za glumom. Možda je tome doprinela i ova situacija sa pandemijom koronavirusa. Do juče sam čvrsto bila vezana za glumu - ispričala je glumica uz dodatak da se nada da će neki novi projekti ponovo u njoj "upaliti neki žižak koji se trenutno ugasio".

Osim toga, Seka je, dajući odgovor na pitanje da li i dalje ima tremu pred izlazak na scenu, prepričala potresan momenat koji joj se desio pred publikom, nakon kog je hospitalizovana.

Foto: tv pink printscreen

- Nemam nesigurnosti, ali nikad ne znaš da li ćeš ih imati, šta će se dogoditi u tvojoj glavi, u kakvom stanju je tvoj "instrument". Uvek pomislim na pevače, kako li je njima. Glumac je sličan, ali postoje rutina i iskustvo. Ako nema iskrene energije, proradi iskustvo - smatra Sablićeva.

- Pre tri godine igrali smo "Vrat od stakla" u Tivtu i doživela sam malu amneziju na sceni. Tačno znam do kog trenutka sam bila svesna. Odjednom više nisam znala gde se nalazim. Ipak, predstavu sam odigrala do kraja - prisetila se glumica.

Foto: printscreen instagram

- Malo su me vodile kolege, kao i moj "automatski pilot". Publika ništa nije primetila, dobili smo veliki aplauz, i odmah sam završila u bolnici. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno, povratila sam se posle infuzije - zaključila je Seka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija