• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Premijera vikend specijal/Informer.rs

27.04.2021

12:33

MLADA SRPSKA GLUMICA PROGOVORILA O ZARADI OD INTIMNIH SCENA: Ja nemam problem sa tim!

Kultura

MLADA SRPSKA GLUMICA PROGOVORILA O ZARADI OD INTIMNIH SCENA: Ja nemam problem sa tim!

Podeli vest

Glumica Ivana Dudić otvoreno je govorila o mnogim detaljima kako iz privatnog života, tako i iz svoje karijere, te se osvrnula i na snimanje intimnih scena koje glumcima uglavnom ne padaju lako.

Ivana Dudić je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" najpre govorila o tome da li joj je lepota odmogla ili pomogla u poslu kojim se bavi.

- Ne mislim da to može da bude minus, lepo je dobiti komplimente, ali ne treba da time budeš vođen niti mariti za to. Ja volim da vidim lepe ljude, bilo muško, bilo žensko, nemam problem ni sa boljim glumicama od mene, to je moja vodilja kako da radim na sebi. U svakome postoji nešto za šta je poseban - rekla je Ivana.

Glumica je dodala da rado traži savete od starijih koleginica.

- Naravno, ne libim se uopšte, nisam sujetna, nisam ljubomorna, kada mislim da neko može da mi da savet u datom trenutku ili za ubuduće, uvek pitam - iskrena je bila Ivana, a zatim se osvrnula na snimanje intimnih scena.

Foto: tvin.rs

Ivana je navela da snimanje ovakvih scena ne podrazumeva nužno i veću zaradu.

- Ne postavljam ja uslove ni producent ni reditelj. Najintimniju scenu koju sam snimala je radio Roman Majetić. Uslovi su bili teški, bio je minus, ledena trava, mi goli i dogovorili smo se da budemo samo mi, snimatelj i on. Na tome mu mnogo hvala. Ne mora nužno da znači da dobijamo više novca zbog toga, zavisi sve od ugovora. Ja nemam problem sa tim, kada je scenario takav. Kao što je bilo u 'Crvenom mesecu', gde se na tako nešto čekalo 57 epizoda. Ali da se skidam radi skidanja, da budem gola tek onako, za to imam dosta pitanja i dosta mi treba da me neko ubedi da to treba - objasnila je glumica.

Ivana je priznala da trenutno ne mašta o sopstvenom venčanju, kao i da nije zaljubljena.

- Iskreno, ne. Ja samo maštam da volim i da budem voljena. Venčanje, svadba, to je u redu, veselje. Ali ja bih ipak da se sa nekim volim. Moji roditelji su najbolji primer da postoji ljubav za ceo život i svi u mom okruženju. E sad da li je to zato što su se u neko drugo vreme udvarali, danas je mnogo teže, sve je mnogo na izvol'te, sve je brzo. Ja sam jednom simpatiju upoznala na aerodromu, on me je jurio tu i na kraju smo završili zajedno, to je jedna romantična komedija bila (smeh). Nisam trenutno zaljubljena, samo sam srećna. Jako se teško zaljubljujem, možda sam se jednom u životu ili dva puta zaljubila - rekla je Dudićeva u pomenutoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoka

pre 2 godine

Oh oh oh mani se femkanja. Dirljivo ma ganutljivo. Mora da si mlogo ružna ako se plašiš da se skineš u bikiniju pred kamerama. Moja porno zvezdica nema takvih problema. Gola se šeta i sama po kući pa se ne uzbudjuje mlogo oko toga. Svetica bre svetica si.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija