• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

04.05.2021

23:02

OVO JE SUPRUGA RADOŠA BAJIĆA! Bio joj je najveća PODRŠKA u borbi sa TEŠKOM BOLEŠĆU, skoro PET DECENIJA su u ljubavi, a evo kako ona IZGLEDA! /FOTO/

Kultura

OVO JE SUPRUGA RADOŠA BAJIĆA! Bio joj je najveća PODRŠKA u borbi sa TEŠKOM BOLEŠĆU, skoro PET DECENIJA su u ljubavi, a evo kako ona IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Glumac Radoš Bajić skoro pet decenija je u srećnom braku sa suprugom Milenom, a sada se prisetio kako je izgledao početak njihove veze i nepoznate detalje podelio sa svima.

Radoš je, naime, na svom Instagramu ostavio emotivnu poruku, kao i Mileninu fotografiju iz mlađih dana.

- Na današnji dan, 4. maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta... - napisao je Bajić.

 

Inače, glumčeva supruga vodila je bitku sa opakom bolešću, a on joj je tada bio najveća podrška.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija