• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glossy

27.05.2021

12:25

CEO SVET JE OČARALA SVOJIM PLESOM! Devojčica iz Sijinih spotova je porasla i zarađuje više nego velike zvezde /FOTO/

Kultura

CEO SVET JE OČARALA SVOJIM PLESOM! Devojčica iz Sijinih spotova je porasla i zarađuje više nego velike zvezde /FOTO/

Podeli vest

Australijska pevačica Sija odlučila je pre nekoliko godina da prestane da se pojavljuje u svojim spotovima, a mesto glavne zvezde u najvećem broju slučajeva zauzela je mala plesačica neverovatnog dara

Gotovo je nemoguće slušati pesme Chandalier, Elastic Heart, Big Girls Cry i The Greatest, najveće hitove australijske muzičke superzvezde Sije, a da ne zamislimo devojčicu u bež trikou s perikom kakvu Sija nosi na nastupima kako pleše, glumi, dominira prostorijom, pravi grimase, smeje se, plače, hipnotiše...

Mala Medi Zigler, koju je Sija odabrala da bude zaštitno lice nekih od njenih najvećih hitova, pojavila se prvi put u spotu popularne pevačice 2014. godine, kada je plesala uz Chandalier. Od toga je prošlo sedam godina, a Medi je porasla i stekla svetsku slavu.

Kada smo je tek upoznali, imala je 11 godina, pa ne čudi što se mnogo promenila, pa ovih dana njene najnovije fotografije kruže svetom i ponavljaju nam ono što smo već znali: u pitanju je devojka neverovatne prirodne lepote.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

 

Ziglerova je, inače, postala poznata javnosti u Americi još 2011. godine, kada je imala samo devet godina i kada je učestvovala u rijalitiju Dance Moms. Ona se odmah istakla kao dete ogromnog talenta, pa je već tada zarađivala oko 2.000 dolara po epizodi i navodno je zaradila 400.000 tokom šest sezona ovog šoua. Kako piše američki Cosmopolitan, Medi je, nakon što je stekla svetsku slavu kroz Sijine spotove, sarađivala s najprestižnijim svetskim brendovima poput Marka Džejkobsa, Pop-Tartsa i brojnih drugih i ima veliku bazu fanova i pratilaca na Instagramu, pa često promoviše razne proizvode.

Pored toga, mlada plesačica je napisala triologiju o igračici koja se s porodicom seli na Floridu, kao i svoje memoare "Medini dnevnici" koji su proglašeni Bestselerom Njujork tajmsa.

Ako vam sve ovo nije dovoljno, pomenućemo i da je Ziglerova stigla da dizajnira odeću koja se prodaje na jednoj onlajn platformi, ali i sportsku odeću za brend glumice Kejt Hadson Kate Hudson Fabletic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

 

Pojavila se u nekoliko filmova i serija, uključujući popularni hit Pretty Little Liars, a navodno je do sad za svoj rad na svimpoljima inkasirala oko pet miliona dolara. Takođe, pevačica Sija se nedavno okušala u svetu filma — režirala je film Music, za koji je napisala i scenario, a njena glavna zvezda ponovo je njena mlada prijateljica Medi Zigler. Pored nje igraju i Kejt Hadson i Lesli Odom Mlađi. Film su pratile kontroverze jer Medi igra autističnu devojčicu, a mnoge osobe koje žive s ovim stanjem i njihove porodice smatraju da Sija ne zna dovoljno o ovoj temi da bi se njom bavila i ističu da je Medinu ulogu trebalo da igra devojka s autizmom.

 

Potom je Ziglerova zaigrala u filmu The Fallout, koji je odlično prošao i kod publike i kod filmske kritike, a uskoro ćemo je gledati u novoj adapticiji čuivenog mjuzikla Priča sa zapadne strane.

Najinteresantnije je to što Medi ima tek 18 godina i što od nje verovatno tek možemo da očekujemo značajne poslovne poduhvate. Jedva čekamo da vidimo šta joj sve nosi budućnost!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svaka čast

pre 2 godine

Predivna je bila kao devojčica, a i sada naravno. Prava umetnička duša! Spotove upravo pamtimo po njenom izvanrednom plesu i lepoti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija