• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

10.06.2021

10:00

TEO I JA NE SPAVAMO ZBOG DECE! Jelisaveta Orašanin otkriva kako se snalazi sa dvoje mališana!

Kultura

TEO I JA NE SPAVAMO ZBOG DECE! Jelisaveta Orašanin otkriva kako se snalazi sa dvoje mališana!

Podeli vest

Jelisaveta Orašanin kaže da ona i njen suprug Miloš Teodosić celu noć ne spavaju jer im se deca bude na smenu

Lepa glumica i košarkaš u januaru su dobili sina Bogdana, pa sada sa njim i dvogodišnjom ćerkom Petrom dele spavaću sobu, što im loše utiče na san.

- Lepo nam je kad smo zajedno, jer je za mene poenta roditeljstva da cela porodica bude na okupu.- Pošto smo sad trenutno u istoj sobi, Miloš i ja uopšte ne spavamo. Deca stalno plaču i jedno drugo bude, pa smo od pet ujutru na nogama - ispričala je Jelisaveta u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i dodala da, uprkos svemu, uživa u vremenu koje provodi sa svojim najmilijima:

Išla sam na vantelesnu oplodnju

 Jelisaveta Orašanin je nakon rođenja ćerke Petre otvoreno govorila o tome da je išla na vantelesnu oplodnju jer nije mogla prirodnim putem da ostane u drugom stanju. - Više od svega smo želeli dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - ispričala je ranije glumica.

 

Popularna glumica otkrila je koje je dete privrženije njoj, a koje Teodosiću.

Foto: printscreen instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

- Nemamo podelu ko je mamin, a ko tatin. Ali hteli mi to da priznamo ili ne, ćerke su uvek tatine. Evo, sad imam i sina, pa ćemo Miloš i ja biti jednaki - našalila se ona.

Pljušte ponude

Glumica kaže da je presrećna što se konačno život vraća u normalu, pa ima puno poslovnih ponuda. - Očekuje me nekoliko snimanja tokom ovog leta. Vratila sam se u predstavu "Hotel 88", koja ponovo počinje da se igra u Beogradu. Osim toga, očekuje me i rad na serijama "Kamiondžije" i "Ubice moga oca" - priča supruga poznatog košarkaša.

Jelisaveta je nedavno stigla iz Bolonje u rodni Beograd da bi videla svoju porodicu, ali i zbog poslovnog angažmana. Glumica više od godinu dana nije mogla da dođe u Srbiju zbog koronavirusa, što joj je teško palo:

- Ovo je najduži period da nisam bila u Beogradu zbog situacije sa koronom. Kada nisam ovde, najviše mi nedostaju porodica, prijatelji, a zatim naravno i posao. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusica

pre 2 godine

Dobro je da ne spavas! Pa zato ti je i napravio drugo dete da ne ne spavas zbog drugih!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija