• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.07.2021

11:49

SVAKA ČAST, GOSPOĐO! Demi Mur ima 58 godina i izgleda PAKLENO DOBRO, SKINULA SE U BIKINI - Ženo, ti si BOGINJA!

Kultura

SVAKA ČAST, GOSPOĐO! Demi Mur ima 58 godina i izgleda PAKLENO DOBRO, SKINULA SE U BIKINI - Ženo, ti si BOGINJA!

Podeli vest

Glumica Demi Mur izazvala je pravu pometnju na Instagramu objavivši fotografiju u bikiniju, bez fotošopa, filtera, dorada.

Lepa glumica (58) se pohvalila da uživa na moru, a zatim je objavila dve fotografije. „Spremam se za još jedan dan u ovom raju“, napisala je Demi i prikupila, za nekoliko sati, skoro 250 hiljada lajkova.

Na fotografiji nema nikakvih filtera ili dorade, jer se glumici jasno vide strije iznad donjeg dela kupaćeg kostima, što je sasvim normalno za ženu koja je rodila troje dece.

Pratioci komentarišu koliko je lepa bez šminke, kao i to da je njena vitka linija pri kraju 6. decenije više nego savršena.

A fotografiju Demi Mur u bikiniju možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija