• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

07.08.2021

13:24

OTAC POPULARNE PEVAČICE HOĆE DA JE SMESTI U LUDNICU! Isplivali DETALJI razgovora - SKANDAL koji potresa SVET

Kultura

OTAC POPULARNE PEVAČICE HOĆE DA JE SMESTI U LUDNICU! Isplivali DETALJI razgovora - SKANDAL koji potresa SVET

Podeli vest

Otac Britni Spirs je otkrio kako je nedavno razgovarao o tome hoće li svoju ćerku smestiti u ustanovu za mentalno zdravlje

Džejmi Spirs je u dokumentima podnesenim Vrhovnom sudu okruga Los Anđeles tvrdi da nije odgovoran za smeštanje Britni na psihijatriju 2019. godine, potez koji je podstakao sada već poznati pokret #FreeBritney.

Džejmi je rekao da ga je 9. jula nazvala Džodi Montgomeri, koja je zadužena za lične i medicinske poslove pevačice, moleći za pomoć zbog Britninog "nedavnog ponašanja" i mentalnog zdravlja.

Foto: APfoto

Džejmi Spirs

Montgomeri je navodno izrazila zabrinutost što pop zvezda nije pravilno uzimala lekove - i donela mogućnost psihijatrijskog zadržavanja "5150", što prema kalifornijskim zakonima dopušta da se osoba zadrži na psihijatrijskoj proceni ako se smatra da je opasnost za sebe ili druge.

- Gospođa Montgomeri je smatrala da je Britni izgubila kontrolu - rekao je Džejmi Spirs u sudskoj izjavi.

Tvrdi da se Montgomeri kasnije predomislila i rekla da 5150 nije potreban. Otac je dodao da od 2018. nije imao kontrolu nad Britninim medicinskim odlukama, uključujući njeno zatvaranje u mentalnu ustanovu 2019. godine.

- Nisam imao kontrolu nad lečenjem svoje ćerke od kraja 2018. godine, kada sam se zbog svojih oličnih zdravstvenih problema morao povući - pojasnio je Džejmi.

Umesto toga, odluku su doneli Montgomeri, koja je dodata u tim konzervatora Britni zbog Džejmijevih zdravstvenih problema, i advokat koji je nekada bio uključen u slučaj, navodi se u sudskim spisima.

Foto: APfoto

Britni Spirs

- Upravo je Džodi Montgomeri, zajedno sa bivšim advokatom, Semom Ingamom, primila gospođu Spirs u ustanovu početkom 2019. godine, uključujući, ali ne ograničavajući se na potpisivanje dokumenata o prijemu - navodi se u podnesku suda.

Džodi Montgomeri je opovrgla tu izjavu.

- Kao neko ko vodi slučaj, gospođa Montgomeri radila je isključivo pod vođstvom i kontrolom Džejmija Spirsa. Nije imala ovlašćenja da smesti Britni Spirs u bilo koju ustanovu - samo je Džejmi Spirs imao tu moć u martu 2019. godine - kazala je advokatica.

Da podsetimo, pravna bitka Britni Spirs traje od juna ove godine kada se ona obratila sudu o kontroverznom starateljstvu. Rekla je da želi svoj život nazad i da završi starateljstvo od 13 godina koje njen otac ima nad njom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nekonebitan

pre 2 godine

Americka demokratija i prava o slobodi pojedinca, otac staratelj odrasloj cerki koja cak ima i svoju decu. Sav taj cirkus se desava iskljucivo zbog para. Dokaz da pare srecu kvare a ljude posebno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija