• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

18.08.2021

10:14

OGLASIO SE LANE GUTOVIĆ SA VMA! Evo kako se glumac sada OSEĆA

Beta

Kultura

OGLASIO SE LANE GUTOVIĆ SA VMA! Evo kako se glumac sada OSEĆA

Podeli vest

Proslavljeni srpski glumac Milan Lane Gutović trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi na VMA jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo. Glumac se sada oglasio i otkrio kako se oseća

Gutović je u kratkoj poruci napisao kakvo mu je zdravsteno stanje.

- Lekari znaju, a ne ja - napisao je Gutović u SMS poruci, piše Telegraf.rs.

Takođe, glumac je za Blic rekao da će "valjda biti bolje".

Podsetimo, čuveni glumac je u petak hitno primljen u bolnicu zbog problema sa disanjem i lekari su odlučili da ga stave na kiseonik. Urađen mu je PCR test i rezultat je pokazao da nema koronu.

Međutim, Lanetu se u ponedeljak posle podne naglo pogoršalo stanje, pa je premešten na odeljenje intenzivne nege.

Foto: Printscreen You Tube

Lane Gutović se oglasio sa VMA


- Nije dobro. Prebačen je na odeljenje intenzivne nege i njegovo stanje je veoma teško. Čuo sam se s njim u petak kada je tek primljen na VMA i dobro je zvučao. Malo je teže je disao, ali smo mogli da razgovaramo - počinje priču Lanetov dobar prijatelj za Informer, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime, i dodaje da je pre dva dana sve krenulo po zlu:

- Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedeljak posle podne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premešten na odeljenje intenzivne nege.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija